Ansøgningsfrist: 21. september 2021

Kærvej 11

8832 Skals

Nikolai Terp, nt@skals-efterskole.dk / 86 69 50 11

Skals Efterskole er en internationalt orienteret efterskole, der profilerer sig på et højt fagligt niveau. (Læs mere om os på vores hjemmeside.)

Du er en engageret kollega, der kommer med ny energi og vil sætte dig selv i spil. Du er klar til at inspirere og udfordre eleverne i såvel undervisningen som i fritiden, og din tilgang er anderkendende og
imødekommende.

Du ser muligheder i et job med afvekslende arbejdstider.

Skals Efterskole har både mere traditionelle dansksprogede 9. og 10. klasser og engelsksprogede klasser, der undervises efter det internationale IGCSE (Cambridge) system. Vi søger to lærere til IGCSE-faget Global Perspectives, tysk, engelsk og dansk.

Du skulle desuden gerne kunne supplere med andre fag. Måske kan du også undervise i outdoor, er superkreativ og brænder for art/billedkunst, spiller musik og drømmer om et sammenspilshold, eller du er måske vokset op i en gymnastiksal. Dit endelige skema laver vi sammen med dig, og nye idéer er et plus.

Udover undervisning og tilsyn er du med på rejser, anderledes uger, er kontaktlærer m.m.

Vi forventer stillingerne besat pr. 1. november eller evt. før.

Ansøgning sendes til mail@skals-efterskole.dk senest tirsdag den 21. september kl 12.00, og samtalerne forventes afholdt mandag den 27. september eftermiddag/aften.

For mere information skriv til nt@skals-efterskole.dk eller ring til skolen på 86 69 50 11 og spørg efter Nikolai.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.