Ansøgningsfrist: 2. juni 2020

Kærvej 11

8832 Skals

Nikolai Vangkilde Terp, 86 69 50 11 / nt@skals-efterskole.dk

Vores nuværende køkkenleder har været på Skals Efterskole i hele skolens godt 30-årige historie. I de 30 år har vores køkken udviklet sig meget. Maden er blevet mere grøn, mere økologisk og mere international gennem årene, og senest er bæredygtighed med brug af lokale råvarer og reduktion af madspild blevet endnu vigtigere faktorer.
Vi søger en til at tage de næste skridt sammen med det øvrige køkkenpersonale, skolens øvrige ansatte og ikke mindst eleverne.
Vi søger en køkkenleder, der holder af mad og vil udvikling og fornyelse. En der sætter en ære i godt håndværk og god mad lavet af friske råvarer.

Du skal kunne varetage den daglige ledelsen af køkkenet på en inddragende, varm og tillidsvækkende måde. Samtidig skal du have blik for overholdelse af budgetter, styring af timeforbrug og de mange andre administrative opgaver, der hører til køkkenlederjobbet.

Ud over en kærlighed til mad skal du kunne lide omgangen med de fantastiske unge mennesker, der både skal nyde maden og hjælpe til i køkkenet. Eleverne skal føle sig værdsat og gå klogere ud af køkkenet, end da de kom ind.

Størstedelen af arbejdstiden vil være i dagtimerne, men både aften- og weekendarbejde er en naturlig del af jobbet.
For yderligere spørgsmål kontakt Nikolai Vangkilde Terp på 86695011 eller nt@skals-efterskole.dk
Ansøgning med relevante bilag sendes til mail@skals-efterskole.dk senest mandag den 2. juni kl. 12.00.