Ansøgningsfrist: 18. maj 2022

Gl. Skamlingvej 1

6093 Sjølund

Jan Laugesen, 24 67 53 48

Vi søger pr. 1. august 2022 en-to nye lærere, der brænder for engelsk, matematik, design og/eller musik, og som har lyst til at inspirere vores dygtige elever og samtidig være en del af vores flok, hvor humor er højt prioriteret.

Hvem er du?

Vi søger lærere, der kan undervise i engelsk, matematik, design og/eller musik. Lærere, der kan inspirere, motivere og inddrage eleverne i undervisningen, så de både udvikler sig og bliver udfordret fagligt.

Ud over at være fagligt dygtig, skal du også elske unge mennesker. På Skamling kommer du nemlig helt tæt på eleverne og lærer dem rigtig godt at kende. Efterskolelivet udspiller sig ikke kun i undervisningen, så du skal også have lyst til at indgå i vagter og kontaktlærerfunktion og derigennem skabe relationer. Du skal desuden kunne identificere dig med vores værdier.

Hvem er vi?
Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en ambitiøs efterskole med 8 idrætslige og kreative linjefag. Vi har 160 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Sammen skaber vi et rummeligt fællesskab, hvor eleverne møder andre elevtyper end dem selv. Vi vægter den faglige undervisning højt og har ambitioner på vores elevers vegne – samtidig med at vi har øje for det hele menneske og fokus på den almene dannelse.

Som lærer på Design- & Idrætsefterskolen Skamling bliver du en del af et stærkt lærerteam. Du får en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens, og hvor du hver dag gør en forskel for de unge mennesker på skolen og dine kolleger.

Er du interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt og inden d. 19. maj 2022 til kontor@skamling.dk. Vi afholder samtaler i uge 22.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontoret på telefon 75 57 40 26 eller forstander, Jan Laugesen, på 24 67 53 48.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.