Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 30. marts 2020

Tilføjet: 19. februar 2020

Adresse

Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Gl. Skamlingvej 1

6093 Sjølund

Kontakt

Tlf.: 75 57 40 26

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi har travlt på Design- & Idrætsefterskolen Skamling. Derfor søger vi 2 lærere, der
har lyst til at indgå i vores engagerede og initiativrige lærergruppe, hvor idræt, design, faglig udvikling og dannelse er i fokus. Stillingerne ønskes besat pr. 1. august.

Som lærer på Design- & Idrætsefterskolen Skamling får du glæden af at dele din hverdag med 150 glade, passionerede og lærevillige unge. Du skal være med til at skabe et trygt og udviklende dannelses- og læringsmiljø. Dette gælder i undervisningen, men også i funktionen som kontaktlærer og ved tilsyn.

Hvad kan du?
Vi søger undervisere til Håndbold- og Adventurelinjen. Her bliver din rolle bl.a. at inspirere eleverne med din gejst og indsigt og dermed sætte dit personlige præg på linjen. Følgende boglige fag skal dækkes: engelsk, matematik, dansk og fysik, men vi hører også gerne, om du har andre fag, du brænder for at undervise i.

Det er vigtigt, at du brænder for efterskoleverdenen og er god til at skabe relationer med unge mennesker. Vi forventer desuden, at du har stærke faglige kompetencer og ambitioner på dine elevers vegne, så du kan hjælpe dem sikkert mod eksamen og deres videre fremtid.

Hvem er vi?

Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en velsøgt efterskole med 150 elever fordelt på 8., 9. og 10. klasse. Vi er beliggende tæt på Kolding og har gode faciliteter til både idræt og læring. Vi er en moderne skole med helt nye undervisningslokaler og et nyt fitnesscenter.
Vores elever får lov til at nørde deres interesse gennem vores 8 linjefag. Vi vægter
mangfoldigheden højt og tror på, at det er i mødet med andre personligheder, man for alvor udvikler sig.
Læs mere om os på www.skamling.dk.

Vil du med på holdet?
Send din ansøgning og dit CV til os på kontor@skamling.dk senest mandag den 30. marts kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.