Ansøgningsfrist: 25. april 2021

Gl. Skamlingvej 1

6093 Sjølund

Jan Laugesen, 24 67 53 48

Brænder du for at arbejde med unge mennesker – og vil du gerne være en del af efterskolelivet på en skole, der emmer af liv, kreativitet og ambitioner? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. august 2021 en-to nye lærere, der brænder for engelsk, matematik, dansk, samfundsfag, fodbold og håndbold og har lyst til at inspirere vores dygtige elever og samtidig være en del af vores flok, hvor humor er højt prioriteret.

Hvem er du?
Vi søger lærere, der kan undervise i engelsk, matematik, dansk, samfundsfag, fodbold og håndbold. Lærere, der kan inspirere, motivere og inddrage eleverne i undervisningen, så de både udvikler sig og bliver udfordret fagligt – uanset om de befinder sig i håndboldhallen eller klasselokalet.

Udover at være fagligt dygtig, skal du også elske unge mennesker. På Skamling kommer du nemlig helt tæt på eleverne og lærer dem rigtig godt at kende. Efterskolelivet udspiller sig ikke kun i undervisningen, så du skal også have lyst til at indgå i vagter og kontaktlærerfunktion og derigennem skabe relationer. Du skal desuden kunne identificere dig med vores værdier. Det er en fordel, hvis du kan spille guitar eller klaver, så du kan være med til give vores fællessang et frisk pust.

Hvem er vi?
Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en ambitiøs efterskole med 8 idrætslige og kreative linjefag. Vi har 150 elever fordelt på 8., 9. og 10. klasse. Sammen skaber vi et rummeligt fællesskab, hvor eleverne møder andre elevtyper end dem selv. Vi vægter den faglige undervisning højt og har ambitioner på vores elevers vegne – samtidig med at vi har øje for det hele menneske og fokus på den almene dannelse.

Som lærer på Design- & Idrætsefterskolen Skamling bliver du en del af et stærkt lærerteam. Du får en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens, og hvor du hver dag gør en forskel for de unge mennesker på skolen.

Er du interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt og inden den 26. april 2021 til kontor@skamling.dk. Vi afholder samtaler i uge 18.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Jan Laugesen på tlf. 24675348.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.