Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 26. april 2023

Tilføjet: 30. marts 2023

Adresse

Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Gl. Skamlingvej 1

6093 Sjølund

Kontakt

Jan Laugesen, 2467 5348

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Brænder du for at arbejde med unge mennesker – og vil du gerne være en del af efterskolelivet på en skole, der emmer af liv, kreativitet og ambitioner? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. august 2023 nye lærere, der kan undervise i engelsk, matematik og linjehåndbold. Hvis du kan bidrage til tyskundervisningen, spille musik til vores morgensamlinger eller noget andet spændende, hører vi også meget gerne om det. Det er vigtigt, du har lyst til at inspirere vores dygtige elever og samtidig være en del af vores flok, hvor humor og godt humør er højt prioriteret.

Hvem er du?
Vi elsker mennesker med passion – og det har du! Vi søger lærere, der vil deres fag. Lærere, der kan inspirere, motivere og inddrage eleverne i undervisningen, så de både udvikler sig og bliver udfordret fagligt.

Ud over at være fagligt dygtig, skal du også elske unge mennesker. På Skamling kommer du nemlig helt tæt på eleverne og lærer dem rigtig godt at kende. Efterskolelivet udspiller sig ikke kun i undervisningen, så du skal også have lyst til at indgå i tilsyn og kontaktlærerfunktion og derigennem skabe relationer. Du skal desuden kunne identificere dig med vores værdier.

Hvem er vi?
Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en ambitiøs efterskole med 8 idrætslige og kreative linjefag.
Vi har 160 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Sammen skaber vi et rummeligt fællesskab, hvor eleverne møder andre elevtyper end dem selv. Vi vægter den faglige undervisning højt og har ambitioner på vores elevers vegne – samtidig med at vi har øje for det hele menneske og fokus på den almene dannelse.

Som lærer på Design- & Idrætsefterskolen Skamling bliver du en del af et stærkt lærerteam. Du får en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens, og hvor du hver dag gør en forskel for de unge mennesker på skolen og dine kolleger.

Er du interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt og inden d. 27. april 2023 til kontor@skamling.dk.
Vi afholder samtaler i uge 18.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontoret på telefon 75 57 40 26, eller forstander, Jan Laugesen, på 24 67 53 48.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.