Ansøgningsfrist: 3. november 2021

Skibelund

6600 Vejen

Rasmus Seistrup, 20 44 45 49

Ser du sig selv som en person der er holdspiller? Er du en faglig dygtig håndværker? Sætter du mål og stiller krav? Har du humor? Er du et positivt og udadvendt menneske?

Så kan du være den kommende pedel på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Du bliver en del af en pedelfunktion, som samlet består af 2 pedeller. Stillingen er en fuldtidsstilling. Din primære arbejdstid vil være i dagtimerne på hverdage, men du må forvente både aften og weekend arbejde hen over et skoleår. Det forventes, at du har kørekort og gerne trailerkort (ikke et krav).

Dine arbejdsområder:

• Almindeligt vedligehold
  • Større renoveringsprojekter
  • Vedligehold af udendørs områder
  • Græsslåning, havearbejde, hækklipning
  • Arbejde i forbindelse med arrangementer på skolen

Din profil:

• Har et inkluderende børne- og menneskesyn
  • Er uddannet håndværker – gerne tømrer
  • Fortrolig med løsning af varierende håndværksmæssige/ pedelopgaver
  • Være indstillet på at tage nødvendige fagspecifikke kurser i forbindelse med jobbet
  • Er ambitiøs og er et ordensmenneske
  • Er modig og tør udfordre
  • Ser muligheder frem for problemer
  • Kan og tør arbejde selvstændigt samt tage beslutninger

Om Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole:
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole ligger ved Vejen, og har fra kommende skoleår 177 elever samt ca. 30 ansatte. Vi har både 9 og 10 klassetrin. Vi tror grundlæggende på, at læring foregår i et aktivt, dynamisk og udviklende samspil med andre. Fællesskabet er medansvarligt for individets udfoldelse og omvendt. Vi er en skole med en levende dialog og en konstant udvikling inden for rammerne af værdigrundlaget.

Skolen har en boglig profil og arbejder ud fra devisen, ”at flest skal lære mest”. Skolen har en tydelig gymnastik- og idræts profil og råder over en boldspils- og opvisningshal samt to moderne springcentre med indbydende faciliteter, boldbane samt multibane.

Yderligere information:
Stillingen er en fuldtidsstilling. Stillingen ønskes besat fra 1. januar 2022. Ansættelsesvilkår efter kvalifikationer. I din ansøgning samt oversigtsskema bedes du præcisere dine forventninger til et ca. lønniveau pr. mdr. inkl. pension.

Yderlige oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Rasmus Seistrup på tlf. 20444549 eller på skolens hjemmeside www.s-g-i.dk.

Ansøgningsfrist: Det forventes, at du både laver en ansøgning med en beskrivelse af dig som ansøger samt din motivation for jobbet. Ligeledes skal du lave et CV, og det er et krav, at du henter og udfylder oversigtsskemaet der er tilknyttet stillingen. Dette skema kan hentes på skolens hjemmeside under ledige stillinger.

Ansøgningen samt relevante bilag sendes til e-mail: kontor@s-g-i.dk senest onsdag den 3. november 2021 kl. 12.00 (i en samlet pdf-fil). ANSØGNING KAN IKKE SENDES PÅ PAPIR, I SÅFALD VIL DEN IKKE BLIVE TAGET I BETRAGTNING. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 45. Har du ikke hørt fra os senest den 30. november er stillingen besat til anden side.