Ansøgningsfrist: 8. december 2021

Skibelund

6600 Vejen

Rasmus Seistrup, 20 44 45 49

Er du holdspiller? Er du faglig dygtig? Sætter du mål og stiller krav? Har du humor? Kan du favne bredt og motivere for vildt? Er du et positivt og udadvendt menneske? Vil du efterskolelivet?

Så kan du være den kommende lærer på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Generelt for dig som ansøger:

• Har et inkluderende børne- og menneskesyn
  • Kan inspirere elever og kolleger
  • Er ”holdspiller” og forstår at spille andre gode
  • Kan arbejde selvstændigt og tør tage og give ansvar
  • Er modig og tør udfordre

Fagligt søger vi:

• Det er et krav at du kan undervise i tysk på 9 og 10 klassetrin

I øvrigt:
Det er vigtigt at du ligeledes fortæller os hvilke andre boglige fag og valgfag du i øvrigt kan undervise i eller være en del af, så vil vi tænke det ind i vores samlede opgavefordeling. Det kunne være alt fra at være en del af en af skolens linjefag, valgfag, måske er du IT kyndig, er god til at reparere cykler eller noget helt andet som kunne være en del af en efterskolehverdag sammen med 177 elever og 30 ansatte.

Du vil naturligt blive kontaktlærer og være en del af skolens tilsyn.

Om os:
På Skibelund tror vi grundlæggende på, at læring foregår i et aktivt, dynamisk og udviklende samspil med andre. Fællesskabet er medansvarligt for individets udfoldelse og omvendt. Vi er en skole med en levende dialog og en konstant udvikling inden for rammerne af værdigrundlaget.

Samvær og undervisning bygger på en Grundtvig-Koldsk livssyn og holdninger. Skolen har en boglig profil og arbejder ud fra devisen, ”at flest skal lære mest”.
Skolen har en tydelig gymnastik- og idræts profil og råder over én boldspils- og opvisningshal samt to moderne springcentre med indbydende faciliteter, boldbane samt multibane.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Rasmus Seistrup, på tlf. 20444549 eller på skolens hjemmeside www.s-g-i.dk.

Ansøgningsfrist: Ansøgningen med relevante bilag sendes til e-mail: kontor@s-g-i.dk senest onsdag den 8. december 2021 kl. 12.00 (Sendes digitalt i en samlet pdf-fil). Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 50. Har du ikke hørt fra os senest den 31. december er stillingen besat til anden side.