Ansøgningsfrist: 23. juni 2021

Andst

6600 Vejen

Maj-Britt Halle / Henning Dein, 75 58 84 22

St. Andst Efterskole er en specialefterskole med undervisning af ordblinde elever som vores særlige kendetegn. Vi arbejder på at give vores elever et fagligt og personligt løft, som får dem til at vende faglige udfordringer og nederlag til sejre. Vores elever har ofte brug for en særlig tilrettelagt undervisning, som tager hensyn til de udfordringer, der knytter sig til ordblindhed. Vi har 125 elever på skolen fordelt på 8. 9. og 10. årgang. Det er vores mål, at alle vores elever bliver i stand til at tage 9. kl. afgangsprøve.

Vi er også en efterskole, der har en stærk gymnastik profil. Vi laver fællesgymnastik med både rytmik og spring, og deltager i opvisninger. Ud over dette har vi profilfag og valgfag, hvor vores elever får mulighed for at dyrke gamle eller opdage nye interesser. Vi søger en lærer der har høj faglighed, og som er nysgerrig på, hvordan egen praksis hele tiden kan udvikles og kan bruge elevens respons, som feedback på effekten af undervisningen. Du skal være indstillet på at samarbejde med kolleger, være sparringspartner, og dele din egen praksis.

Vi tror på, at vi i fællesskab kan mere, end vi kan hver for sig. I fællesskab kan de fagprofessionelle udvikle sig og blive endnu dygtigere. Når de fagprofessionelle samarbejder om elevers læring og trivsel, får eleven de bedste muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

Vi har brug for en lærer med linjefagene Dansk eller Engelsk foruden andre fag, meget gerne med erfaring for undervisning af ordblinde.

Vi forventer at du:

• Har du lyst til efterskolelivet med alt hvad dertil hører; vagter, anderledes uger, rejser osv.
  • Er et forbillede for vores elever, både når det gælder at være igangsættende og omsorgsgivende.
  • Kan fungere som en kompetent kontaktlærer for en gruppe elever.
  • Ser det naturligt at bringe dig selv og din faglighed i spil.

Vi tilbyder:

• En levende og varm arbejdsplads med en stor grad af medindflydelse og teamsamarbejde.
  • Undervisning i de store fag på mindre elevhold.
  • En supervisionskultur præget af høj faglighed og pædagogisk indsigt teoretisk og i praksis.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller om det du brænder for og hvilke valg- eller profilfag, du evt. kan undervise i.

Der indgår aften- og weekendvagter i stillingerne. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Du kan med fordel gå ind på vores hjemmeside og læse mere om os: www.storeandst.dk For yderligere information kontakt skolens forstander Maj-Britt Halle eller viceforstander Henning Dein på tlf: 75588422.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 23 juni 2021 kl. 12.00.
Samtalerne forventes afholdt torsdag d. 24. juni 2021.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Henning Dein eller Maj-Britt Halle, Tlf.: 75588422

Søg stillingen her