Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 15. august 2021

Tilføjet: 8. juli 2021

Adresse

Store Andst Efterskole

Markdannersvej 3

Andst

6600 Vejen

Kontakt

Bent Jørgensen, 22 44 59 33

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Jobbet:
Med reference til bestyrelsen får du det overordnede ledelsesansvar for St. Andst Efterskole.
Det betyder, at du udover den daglige ledelse, administration og økonomiske styring, skal evne at sikre den fortsatte pædagogiske udvikling af skolens faglige personale, samtidig med at du skaber en konstruktiv dialog og kommunikation med både elever og forældre.

Kort fortalt skal du som forstander sikre den fortsatte udvikling af St. Andst Efterskole, så den også fremover vil være en af de mest eftertragtede skoler for unge med læse- og skrivevanskeligheder.

Nogle af dine vigtige opgaver bliver derfor

  • Den daglige ledelse – gennem en synlig, anerkendende og værdibaseret ledelse
  • Videreudvikle den pædagogiske linje på skolen i tæt samarbejde med lærerne
  • Sikre trivsel og arbejdsglæde blandt alle skolens medarbejdere
  • Understøtte den faglige udvikling blandt skolens personale
  • Styrke den anerkendende dialog gennem åbenhed, nærvær og troværdighed
  • Skabe kontakten og synligheden i forhold til eleverne og forældrene – både når det går godt, men også i de vanskelige samtaler
  • Økonomistyring, budgettering, rapportering, opfølgning
  • Kontakt til offentlige myndigheder
  • Markedsføring i nærmiljøet og i forhold til pressen
  • Sikre det fremtidige elevgrundlag

Kvalifikationer:
Du har flere års praktisk ledelseserfaring kombineret med økonomisk indsigt og forståelse, og har kendskab til skoleverdenen gennem en pædagogisk uddannelse og gerne med erfaring som lærer.

Du brænder for efterskoleformen og dannelsen af unge mennesker, og vinder helt naturligt deres respekt gennem nærværende dialog, klare linjer og tillid. I forhold til forældrene er du garant for et tæt og udbytterigt samarbejde og en målrettet kommunikation til gavn for de unge.

Din karisma, entusiasme og inspirerende personlighed får mennesker til naturligt at følge dig. Du er en stærk kommunikator, og har en coachende, men tydelig lederstil. Du har et godt overblik, arbejder struktureret og besidder stærke kompetencer i forhold til adm. opgaver, planlægning og uddelegering.

Selv om du er forretningsorienteret, anser dine nærmeste dig som en tillidsvækkende og rummelig person med et godt humør og let til smil.

Du tilbydes:
Du kommer til at stå i spidsen for en attraktiv skole med et stort potentiale og masser af muligheder. Der er tale om en unik mulighed i et krævende job, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, og samtidig har du et stort ansvar for andre menneskers udvikling og livskvalitet. Du vil få en aktiv og engageret bestyrelse som sparringspartner. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16 april 2019.

Skolen:
St. Andst Efterskole har i 2019 gennemført en større udvidelse fra 85 til 125 elever og fremstår i dag som en moderne skole med særdeles gode faciliteter. Skolen ønsker at skabe et fællesskab, hvor elever med læse- og skrive vanskeligheder har lyst til at være og lære, ligesom vi skal give eleverne mulighed for at vende faglige udfordringer til personlige sejre. For at kunne alt dette skal St. Andst Efterskole også være stedet med det bedst kvalificeret personale.

Kan du se dig selv i spidsen for alt dette, så fremsend din ansøgning og CV via dette link  https://standstefterskole.hr-on.com/show-job/77666?locale=da_DK

Indledende samtaler gennemføres på St. Andst efterskole den 19. august 2021.
Vi vil derfor gerne have din ansøgning senest den 15. august 2021 – som naturligvis behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte, Bent Jørgensen, Formand for bestyrelsen på tlf. 2244 5933, lige som du kan læse yderligere om skolen her linket https://www.storeandstefterskole.dk/