Ansøgningsfrist: 29. juli 2020

Andst

6600 Vejen

René Borchert-Jørgensen, viceforstander@storeandst.dk

Du holder af at arbejde med unge mennesker og vinder helt naturligt deres tillid og respekt, ligesom du er garanten for et tæt og udbytterigt samarbejde med forældrene til gavn for de unge. Du vil være med til at videreudvikle skolen til en af landets mest eftertragtede efterskoler for unge med læsevanskeligheder/ordblindhed.

Vi søger en kollega der først og fremmest kan undervise i matematik, samfundsfag og historie.. Derudover høre vi gerne hvad du kan bidrage med af andre fag. Efterskoleerfaring er desuden en fordel.

Vi søger en ny kollega, der:

• r faglig velkvalificeret
  • er erfaren og dedikeret underviser
  • har humor og godt humør
  • har lyst til fleksible arbejdstider og brænder for efterskolelivet
  • har lyst til at deltage i skolens fællestimer
  • har lyst til teamwork

Vi kan tilbyde:

• Dygtige og engagerede kolleger
  • Gode undervisningsforhold
  • Stabil elevtilgang og god økonomi
  • Muligheder for pædagogisk udvikling

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skolens viceforstander på viceforstander@storeandst.dk. Yderligere informationer kan også findes på skolens hjemmeside: www.storeandstefterskole.dk

Er du teamspilleren, der tror på dig selv og gerne vil gøre en forskel sammen med andre mennesker, så søg stillingen på mail: kontor@storeandst.dk mærket ”ansøgning” i emnefeltet.

Send din ansøgning senest: d. 29/7 - samtaler forventes afholdt i uge 32

St. Andst Efterskole er en efterskole for 126 normaltbegavede unge (8., 9. og 10. kl.) med læse- og skrivevanskeligheder. Vi har at gøre med unge mennesker, som har brug for tydelige voksne, der anerkender dem, opbygger dem og er stærke i at skabe tætte og trygge relationer. Skolen, der har eksisteret siden 1983, ligger i Andst by, centralt beliggende, tæt ved E45 og E20. Vi har gode undervisningsfaciliteter til både idrætslige, boglige og praktiske fag.