Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. september 2023

Tilføjet: 4. september 2023

Adresse

Staby Efterskole

Nørrevej 2

Staby

6990 Ulfborg

Kontakt

Forstander Anders Boll Mikkelsen, 2962 3325
Afdelingsleder Maiken Kjærgaard, 2463 2368 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

DYGTIG LÆRER TIL DANSK OG MUSIK SØGES

Vi søger pr. 1. november 2023 en dygtig og engageret lærer, som brænder for MUSIK og som kan undervise vores elever i DANSK. Vi hører også gerne, hvis du kan andre spændende ting.
Stillingen er en fuldtidsstilling.


Musikken betyder rigtig meget på STABY efterskole.
Derfor har vi brug for dig, som kan varetage undervisningen i klaver, guitar, band, fællessang og musical. Du får hovedansvaret for skolens musiske valg- og linjefag samt videreudvikling af musikkulturen på efterskolen.

Som efterskolelærer har du en meget afvekslende hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Ud over undervisning er du en del af vagter og øvrige opgaver.
Du har bl.a. mulighed for at deltage i efterskolens ture og andre spændende aktiviteter.

Vi har en dejlig velfungerende efterskole i det vestjyske – tæt på fjord, hede og hav. Vi er en del af Hol Kommune, som oser af kultur og muligheder.
Staby Efterskole er en efterskole med fokus på det faglige samt stor vægt på gymnastik, fodbold, padel og musik. Vore musikfaciliteter er meget veludbyggede med korrum, bandlokale, guitarloft og multisal med musikudstyr og scene.

Du får ansættelse efter overenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vil du vide mere om stillingen eller besøge skolen, så kontakt forstander Anders Boll Mikkelsen - mobil 29623325 eller afdelingsleder Maiken Kjærgaard - mobil 24632368.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til mail post@stabyefterskole.dk, så vi har den senest onsdag d. 20. september 2023 kl. 12.00.
Samtaler forventes afholdt uge 39.

 

Mød os og se mere på stabyefterskole.dk eller på de sociale medier