Ansøgningsfrist: 4. december 2019

Skolebakken 12
7950 Erslev

Maria Nederby, 60 65 05 03 / Mogens Bregendahl, 24 87 19 05

Vi kan tilbyde dig at lede en skole, hvor liv, begejstring og respekt for alle er det, der driver os i hverdagen. Vi sætter fællesskab og læring i samme båd. Vi er kendt for tryghed, rummelighed, ansvarsfølelse og tid til alle. Vi er en lille, aktiv skole med ca. 50 elever fordelt fra 0. – 7. klasse og tilhørende SFO. Desuden har en vuggestue og børnehave til huse i vores bygninger.

Vi lever i et lille lokalsamfund med stor interesse for aktivitet og fællesskab i og om skolen.
Vores værdigrundlag bygger på det Grundtvig–Koldske idegrundlag, hvor sang, musik, fortælling og oplevelser styrker elevernes fantasi og engagement.

Vi kan blandt meget andet tilbyde dig:

• En spændende hverdag, hvor dagene ikke ligner hinanden.
  • Frihed til ledelse.
  • En stabil skole, vi holder af og værner om i alle henseender.
  • En ung, engageret og loyal medarbejdergruppe, der sætter børnene i centrum.
  • En skole med tradition for en god og solid personaleudvikling.
  • En engageret bestyrelse og forældrekreds, der støtter op om skole og ledelse.
  • Stor mulighed for at præge skolens udvikling i samarbejde med de ansatte.

Vi søger pr. 1. februar eller snarest derefter en leder, der kan sikre gode rammer for trivsel og fællesskab for alle i og omkring skolen og stå i spidsen for dens fremadrettede udvikling.

Vi håber at finde en leder, som

• har kendskab til og indsigt i den frie skoleverden – børn og unge,
  • brænder for både ledelse og undervisning
  • evner at stå i spidsen for skolen og tegne den ud ad til,
  • værdsætter daglig ledelse i samarbejde med personalet – tydelig ledelse,
  • kan være pædagogisk inspirator i dagligdagen,
  • har indsigt i økonomi, overenskomster og administrative retningslinjer for en friskole.

Vi håber også at finde bl.a. følgende personlige egenskaber hos dig:

• du har anerkendende og motiverende tilgang til børn og voksne,
  • du er empatisk og er god til at lytte og formidle – god til at skabe kontakt i samtalen,
  • du er god til at samle og fastholde fællesskabets værdier i vores traditioner.

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Maria Nederby 6065 0503, eller vores konsulent Mogens Bregendahl 2487 1905
Du er også velkommen til at aftale en rundvisning på skolen.
Læs mere om os på vores hjemmeside www.sundby-friskole.dk

Motiveret ansøgning, CV og relevante bilag sendes senest den 4. december til mogens@bregendahl.dk
Ansættelse sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Aflønningsinterval: 402.018 – 477.808 kr. årligt.