Ansøgningsfrist: 9. maj 2021

Bovrup

6200 Aabenraa

Peter Koldby Juhl, 74 68 03 11 / 23 34 81 93

Sundeved Efterskole er en boglig efterskole, der bygger på Grundtvigs skoletanker. For os betyder ”det grundtvigske”, at vi har fokus på ”det hele menneske”, og at vi vægter det almendannende højt. Det giver sig udslag i et bredt udvalg af linje- og valgfag.

Vi har 155 skønne og videbegærlige elever, der modtager niveaudelt undervisning i alle boglige timer. Alle elever har gymnastik og fortælling, ligesom sang og daglige pligter også er en naturlig del af hverdagen på skolen.

Gymnastikken på Sundeved Efterskole er et af de bærende fundamenter i vores dannelsesarbejde med eleverne. Gymnastikteamet har i den forbindelse en vigtig rolle i denne proces. I løbet af et skoleår laver vi omkring 25 opvisninger rundt i det syd- og sønderjyske.

Vi forventer, at du kan undervise i pigegymnastik og i et eller flere af de følgende fag:

• Pigegymnastik
  • Fællesgymnastik
  • Linjefaget rytmisk gymnastik
  • Valgfaget dans
  • Eventuelt andre valg- eller boglige fag

Til stillingen er der knyttet almindelige kostskoleopgaver. Det forventes, at du bringer dig selv i spil og viser lysten til at udfordre eleverne i efterskolelivet.

Vi kan eventuelt være behjælpelige med at finde egnet bolig. Løn og ansættelsesforhold sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ansættelse sker pr. 1. august 2021.

Er du interesseret i at høre mere eller besøge skolen, er du velkommen til at kontakte forstander Peter Koldby Juhl, Bovrup Storegade 5, 6200 Aabenraa, tlf. 7468 0311 eller 2334 8193
Ansøgning sendes til pkj@sundeved-efterskole.dk

Ansøgningsfrist søndag den 9. maj 2021. Der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 20.