Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. oktober 2022

Tilføjet: 22. september 2022

Adresse

Sundeved Efterskole

Bovrup Storegade 5

Bovrup

6200 Aabenraa

Kontakt

Peter Koldby Juhl, 74 68 03 11 / 23 34 81 93

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Sundeved Efterskole er en boglig efterskole, som bygger på Grundtvigs skoletanker. For os betyder “det grundtvigske”, at vi har fokus på ”det hele menneske”, og at vi vægter det alment dannende højt, hvilket giver sig udslag i et bredt udvalg af linje- og valgfag.

Vi har 159 skønne videbegærlige elever, der modtager niveaudelt undervisning i alle boglige timer. Alle elever har gymnastik og fortælling, ligesom sang og daglige pligter også er en naturlig del af hverdagen på skolen.
Vi har stor søgning, fantastiske rammer og er en inspirerende arbejdsplads med fokus på pædagogisk udvikling.

Som lærer på Sundeved Efterskole kommer du til at indgå i en dynamisk og engageret medarbejderstab, hvor vi i al undervisning og samvær med eleverne tager udgangspunkt i en aktiv og engageret indsats, der kendetegner vores høje ambitionsniveau.

Vores lærerkollegie er fagligt bredt sammensat, hvilket giver mulighed for flere forskellige fagkombinationer.
Vi forventer, at du kan undervise i et eller flere af følgende fag:

  • Engelsk
  • Kulturfag/Medborgerskab
  • Musik & kor
  • Eksisterende eller nye linje- og valgfag

Til stillingen er der knyttet almindelige kostskoleopgaver. Det forventes, at du bringer dig selv i spil og viser lysten til at udfordre eleverne i efterskolelivet.

Vi kan eventuelt være behjælpelige med at finde en egnet bolig. Løn og ansættelsesforhold sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC. Ansættelse pr. 1. december 2022.

Er du interesseret i at høre mere eller besøge skolen, er du velkommen til at kontakte forstander Peter Koldby Juhl, Bovrup Storegade 5, 6200 Aabenraa, tlf. 7468 0311 eller 2334 8193.

Ansøgningen sendes til: pkj@sundeved-efterskole.dk i ét samlet pdf-dokument.

Ansøgningsfristen er fredag den 14. oktober 2022 kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 43.