Ansøgningsfrist: 20. august 2019

Thorsgaard Efterskole

Wiegårdsvej 2

9500 Hobro

Anne Mette Schubart, 98 52 32 33 / 92 44 54 03 / forstander@thorsgaardefterskole.dk (efter 1/8-2019)

Vi søger en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til unge mennesker.
Vi forventer, at du:

• er uddannet kok, eller har anden relevant uddannelse
  • er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig
  • interesserer dig for økologi og bæredygtig kost
  • kan sætte grænser og bevare overblikket
  • har en struktureret tilgang til dit fag og ledelse
  • er en positiv, glad og robust sjæl, der er istand til at have mange bolde i luften på en gang
  • er tålmodig, kan li´unge mennesker - og har en anerkendende tilgang til såvel de unge, som til personalet
  • har økonomisk overblik og erfaring med bestilling af varer i køkkenregi
  • gerne har efterskole erfaring, eller erfaring fra lignende arbejdspladser

Vi tilbyder:

• et selvstændig job, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet.
  • en efterskole, der er i gang med omlægning til en høj grad af økologisk kost. (Har bronzemærke)
  • en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og et godt arbejdsklima

Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Det daglige arbejde og arbejdstidsplan, planlægges i samarbejde med køkkenkollega og viceforstander . Der vil skulle påregnes arbejde uden for normal arbejdstid ved specielle arrangementer, i weekender og om aftener.

Det daglige arbejde er meget afvekslende og omfatter bl.a.:

• madlavning, bagning og praktiske gøremål. Der tilberedes dagligt mad til ca. 100 personer.
  • samvær med eleverne som deltager aktivt i planlægning og praktisk udførelse af madens tilberedning samt bagning.

Du kan læse mere om Thorsgaard på vores hjemmeside: www.thorsgaardefterskole.dk
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Anne Mette Schubart på forstander@thorsgaardefterskole.dk eller på telefon 98523233/92445403 EFTER 1.8 2019. Vi ser gerne at du besøger skolen inden ansøgning.

Ansøgning med bilag i en samlet Pdf, sendes til: kontor@thorsgaardefterskole.dk

Ansøgningsfristen er 20.8 Stillingen ønskes besat 1.10 2019, men gerne før. Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC