Ansøgningsfrist: 19. maj 2022

Wiegårdsvej 2

9500 Hobro

Tlf.: 98 52 32 33

Vi søger en ny, entusiastisk og kompetent underviser til vores ridelinje med islandske heste.
Linjen er en af vores meget populære linjer og kræver et godt og struktureret overblik foruden vigtige kompetencer i rideundervisning. Til ridelinjen hører også, ud over undervisningen, planlægning af praktiske opgaver i forbindelse med hestene, samt udkørsel af foder til hestene på løsdrift i skolens traktor.
Udover ridelinjen skal du også gerne kunne undervise i matematik, dansk og/eller engelsk. Nogle af timerne vil skulle læses i vores specialklasse BS, som er en klasse for unge med indlæringsvanskeligheder. Du skal derfor have gode relationelle kompetencer og lyst til at indgå i et tæt samarbejde med de andre lærere i teamet omkring BS.
Har du yderligere kompetencer i forbindelse med vores valgfags- og linjefagsudbud, så skriv endelig også, hvad du kan byde ind med.
Til stillingen hører timer i inklusionsarbejde, kontaktlærerfunktion, anderledes dage og uger, aften og weekendvagter, samt deltagelse i efter skolens årlige kulturrejse i efteråret og/eller skolens årlige skitur til Norge i marts måned.
Thorsgaard Efterskole er en almendannende efterskole med plads til 101 elever. Skolen er i en rigtig god udvikling og har fuldt elevoptag til kommende skoleår.
Vi lægger vægt på uddannelse af personalet og har i disse år særligt fokus på kreativitetsprocesser i forbindelse med efterskolearbejdet.
Efterskolekulturen på Thorsgaard er båret af nærhed, elevmedindflydelse, bæredygtighed og demokratisk dannelse. Vi ønsker at klargøre eleverne til deres unge- og voksenliv og lægger derfor stor vægt på elevdemokrati, medansvar og indflydelse. Vi er optaget af diversiteten mellem mennesker og har derfor et bredt optag af unge med meget forskellige baggrunde.

Vi søger en lærer der:

• kan se sig selv i ovenstående kultur og med en lyst til at underbygge denne i hverdagen.
  • oplever mangfoldighed som et gode og en glæde.
  • kan se sig selv i vores værdigrundlag.
  • ser sig selv som holdspiller.
  • er opfindsom , nysgerrig og interesseret i kreativitet.
  • har en høj arbejdsmoral og er en god omsorgsfuld kollega.
  • værdsætter efterskoleformen.

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte skolens kontor på telefon 98 52 32 33.
Vi holder besøgsdag 11.5 kl 16-17.30. Det er kun muligt at komme på besøg denne dage.
Vi ønsker stillingen besat pr 1.8 2022.
Der er ansøgningsfrist søndag den 22.5.5 kl 23.59. Samtaler forventes afholdt løbende og senest i uge 21. Send din ansøgning med CV og referencer i et samlet PDF dokument til:  kontor@thorsgaardefterskole.dk. Mærk mailen: Ansøgning august 2022.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.