Ansøgningsfrist: 1. august 2020

Wiegårdsvej 2

9500 Hobro

Anne Mette Schubart, 92 44 54 03

Udover eSport skal du også gerne kunne undervise i matematik og/ eller naturfag.
eSportslinjen er en nyere - og meget populær linje på Thorsgaard Efterskole og du skal derfor have lyst ti l- og mod på - at videreudvikle linjen og sætte dit eget præg på denne, i samarbejde med eleverne på linjen.
Til stillingen hører også timer i inklusionsarbejde, kontaktlærerfunktion, anderledes dage og uger, aften og weekendvagter, samt deltagelse i efter skolens årlige kultur og- linjefagstur i efteråret 2020.

Thorsgaard Efterskole er en almendannende efterskole med plads til 90 elever. Kulturen på skolen er båret af nærhed, elevmedindflydelse og demokratisk dannelse. Vi ønsker at klargøre eleverne til deres unge- og voksenliv og lægger derfor meget vægt på elevdemokrati, medansvar og indflydelse. Vi er optaget af diversiteten mellem mennesker og
har derfor et meget bredt optag af meget forskellige unge og med meget forskellige baggrunde.

Vi søger en lærer der:

• kan se sig selv i ovenstående kultur og med en lyst til at underbygge denne i hverdagen.
  • ooplever mangfoldighed som et gode og en glæde.
  • kan se sig selv i vores værdigrundlag.
  • ser sig selv som en holdspiller.
  • er opfindsom og nysgerrig.
  • har en høj arbejdsmoral og er en god og omsorgsfuld kollega.
  • værdsætter efterskoleformen.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skolens forstander; Anne Mette Schubart på 92445403 for at høre mere (Pga ferietid, er du velkommen til at sende en sms med din kontaktinfo, hvis ikke opkaldet besvares med det samme).

Vi har løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.
Send din ansøgning med CV og referencer i et samlet PDF dokument til : Forstander@thorsgaardefterskole.dk

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.