Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021

Thorsgaard Efterskole

Wiegårdsvej 2

9500 Hobro

Vi søger en medarbejder, der brænder for at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til unge efterskoleelever.

Vi forventer, at du:

• har en gastronom/cateruddannelse
  • har en kostvejlederuddannelse eller har interesse og kompetence i at vejlede unge i forhold til kost
  • godt kan lide at være sammen med unge mennesker
  • har grønne fingre og tænker tanken “fra jord til bord” er et interessant koncept
  • er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig
  • har godt humør, også i stressede situationer
  • har en positiv indgangsvinkel til eleverne og personalet
  • Er innovativt tænkende

Vi tilbyder:

• et selvstændig job, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige organisering af arbejdet.
  • en efterskole, der arbejder bæredygtigt og med økologisk kost.
  • en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost og et godt arbejdsklima.
  • et godt team af medarbejdere.

Der vil forekomme aftenvagter og weekendvagter i noget omfang, du skal derfor være indstillet på fleksibel arbejdstid.

Derudover vil der være køkken-vagter ved specielle arrangementer.

Det daglige arbejde er meget afvekslende og omfatter:

• madlavning både koldt og varmt, fremstilling af lækre salater, bagning og praktiske gøremål. Der tilberedes dagligt mad til ca. 120 personer.
  • samvær med eleverne som deltager aktivt i planlægning og praktisk udførelse af madens tilberedning samt bagning.

Ansøgning sendes til: kontor@thorsgaardefterskole.dk og skal være skolen i hænde senest søndag den 24.10. Samtaler afholdes i uge 43. Ansøgningen sendes i en samlet PDF med CV og evt bilag.

Evt spørgsmål til stillingen rettes til Tlf.: 98 52 32 33
Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.
Mvh. Thorsgaard Efterskole Wiegårdsvej 2, 9500 Hobro