Ansøgningsfrist: 14. juni 2021

Grindstedvej 37B

7184 Vandel

Lars Mortensen, 75 88 50 33 / 29 48 33 35

Stillingen omfatter desuden efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsyn aftner og weekender, deltagelse i lejrskole (skitur) samt diverse opgaver og arrangementer i løbet af skoleåret. Stillingens omfang 75-100% afhængig af aftale om øvrige fag. Der er mulighed for tjenestebolig.

Vi søger en lærer, der ønsker at blive en del af et efterskoleliv, hvor miljøet er præget af nærvær, livsglæde og godt humør, og som kan se sig selv i et meningsfuldt efterskolelærerjob sammen med dedikerede kolleger på en velfungerende og udviklingsorienteret skole.

Vandel Efterskole er en grundtvigsk efterskole, som gennem et forpligtende fællesskab søger at styrke og udvikle eleverne fagligt og personligt, så de bliver livsduelige unge mennesker med mod på tilværelsen.
Gymnastik er obligatorisk fag og derudover vælger eleverne mellem følgende linjefag: Design, fodbold, håndbold, musik og teater. Vi er en veludbygget skole med gode, tidssvarende faciliteter.
Vi forestiller os, at du er en livsglad og engageret person, som ønsker at indgå i fællesskabet med 144 elever og skolens øvrige ansatte.
Se mere på skolens hjemmeside: www.vandelefterskole.dk

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Lars Mortensen på tlf.: 75 88 50 33 eller 29 48 33 35.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes som en sammenhængende PDF-fil senest d. 14. juni 2021.

Ansøgning stiles til:
Vandel Efterskole, Grindstedvej 37b, 7184 Vandel.
Eller på mail til larsm@vandelefterskole.dk. Mrk.: Ansøgning