Ansøgningsfrist: 17. juni 2019

Grindstedvej 37B

7184 Vandel

Lars Mortensen, 7588 5033 / 2948 3335

Du brænder for håndbold og får, sammen med skolens anden håndboldlærer, ansvaret for skolens håndboldlinje. Du vil primært arbejde med drengeholdet, men linjen er én linje, og undervisningen ligger parallelt. Skolen har haller og beachhåndboldanlæg.

Du bliver en del af et undervisningsmiljø præget af nærvær, livsglæde og godt humør. Og du har lyst til et meningsfuldt efterskolelærerjob sammen med dedikerede kolleger på en velfungerende og udviklingsorienteret skole.

Udover undervisning vil der være tilsyn og andre kostskoleopgaver forbundet med arbejdet. Størstedelen af lærerne bor i tjenestebolig ved skolen, og der er mulighed for at bebo en tjenestebolig.

Vandel Efterskole er en grundtvigsk efterskole, som gennem et forpligtende fællesskab søger at styrke og udvikle eleverne fagligt og personligt, så de bliver livsduelige unge mennesker med mod på tilværelsen.
Gymnastik er obligatorisk fag og derudover vælger eleverne mellem følgende linjefag: Design, fodbold, håndbold, musik og teater. Vi er en veludbygget skole med gode, tidssvarende faciliteter.
Vi forestiller os, at du er en livsglad og engageret person, som ønsker at indgå i fællesskabet med 144 elever og skolens øvrige ansatte.
Se mere på skolens hjemmeside: www.vandelefterskole.dk

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Lars Mortensen på tlf.: 75 88 50 33 eller 29 48 33 35.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen, der skal være skolen i hænde senest d. 17. juni 2019.
Ansøgning stiles til:

Vandel Efterskole, Grindstedvej 37, 7184 Vandel.
Eller på mail til larsm@vandelefterskole.dk. Mrk.: Ansøgning