Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 13. april 2023

Tilføjet: 23. marts 2023

Adresse

Vandel Efterskole

Grindstedvej 37B

7184 Vandel

Kontakt

Elke Brøns Kaczmarek, 2639 0608

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger
Dig, der brænder for dine fag og har et højt fagligt niveau. Og dig, der ønsker at blive en del af et efterskoleliv, hvor miljøet er præget af nærvær, livsglæde og godt humør, og som kan se sig selv i et meningsfuldt efterskolelærer job sammen med dedikerede kollegaer på en velfungerende og udviklingsorienteret skole. Vi vægter hjemlighed højt og der er mulighed for at bo i tjenestebolig tæt på skolen.

Stillingerne omfatter efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsyn i aftener og weekender, deltagelse i skilejrskole samt diverse opgaver og arrangementer. Stillingernes omfang og ansættelsesgrad kan være hhv. deltid eller fuldtid alt efter kompetencer og kvalifikationer og hvilke fagkombinationer du kan byde ind med. Vi ser meget gerne at du er uddannet lærer, men anden uddannelse kan også have relevans.

Hvem er vi
Vandel Efterskole er en grundtvigsk efterskole, som gennem et forpligtende fællesskab søger at styrke og udvikle eleverne fagligt og personligt, så de bliver livsduelige unge mennesker med mod på tilværelsen.

Vi har gymnastik, sang, dans og fortælling som fællesfag og derudover vælger eleverne mellem følgende linjefag: Design, fodbold, håndbold, musik og teater. Vi er en veludbygget skole med god og tidssvarende faciliteter.

Hvem er du
Vi forestiller os, at du er en livsglad og engageret person, som ønsker at indgå i fællesskabet med 144 elever og skolens øvrige personale.

Det formelle
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Elke Brøns Kaczmarek på tlf.: 26390608.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC. Stillingerne ønskes besat fra 1. august 2023.

Send din ansøgning inkl. cv i en samlet PDF-fil til forstander@vandelefterskole.dk

Ansøgningsfristen er torsdag d. 13. april 2023, samtaler forventes afholdt i
uge 16.