Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 29. maj 2022

Tilføjet: 3. maj 2022

Adresse

Vedersø Idrætsefterskole

Vidarhøj 2

6990 Ulfborg

Kontakt

Kim Skouborg, ks@vie.dk / 24 81 21 29

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Nu er muligheden der for at blive en del af en fantastisk arbejdsplads i rivende udvikling for dig, der brænder for musik, efterskole og fællesskab pr. 1. august 2022. Du skal kunne undervise i musik og spille til samlinger på både vores idrætsefterskole og på vores internationale afdeling, hvor alt foregår på engelsk. Vi forestiller os, at du både elsker at sidde bag klaveret og spille til alle de klassiske efterskolesange og samtidig nyder at nørde med de elever, som selv brænder ekstra meget for musikken. Vi har ofte forældre og andre gæster på besøg, og vi elsker at synge sammen, så vi forventer, at du har det godt med at spille for mange mennesker og være den, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Stillingen kan være alt fra 50% til 100% ansættelse afhængig af din baggrund og ønsker. Måske vil du gerne arbejde med musik eller anden uddannelse ved siden af jobbet, eller måske har du allerede en uddannelse og søger fast arbejde. For ansøgere med seminariebaggrund, universitetsuddannelse eller lignende vil stillingen give mulighed for boglige fag og dermed en fuldtidsstilling. Måske kan du ovenikøbet undervise i boglige fag både på dansk og engelsk, eller måske kan du byde ind med andre spændende valgfag eller styrke vores idrætslige profilfag - vi er spændte på at høre, hvad lige nøjagtig du kan byde ind med på vores skønne efterskole.

Vedersø Idrætsefterskole og The International er en Grundtvig/Koldsk skole med i alt 224 elever, hvoraf der er 134 elever på idrætsefterskolen og 90 på den internationale afdeling. Vi har et engageret og velfungerende lærerteam, hvor du skal være medskaber af et godt efterskolemiljø for både elever og medarbejdere. Skolen har smukke og topmoderne faciliteter til både boglig undervisning og til træning i vores profilfag Gymnastik, Spring, Dans, Fodbold, Badminton og Idræt generelt.

Vores samvær med eleverne og hinanden tager altid udgangspunkt i en anerkendende tilgang til den enkelte, og det er vigtigt, at man kan se sig selv i en rolle som både underviser, mentor og forbillede.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der er mulighed for tjenestebolig af god kvalitet og med plads til familie.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte forstander Kim Skouborg på ks@vie.dk eller 24812129.

Ansøgningsfristen er søndag den 29. maj 2022, og ansøgning sendes til forstander Kim Skouborg på ks@vie.dk. Der er samtaler i uge 22.