Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 2. februar 2022

Tilføjet: 7. januar 2022

Adresse

Vedersø Idrætsefterskole

Vidarhøj 2

6990 Ulfborg

Kontakt

Kim Skouborg, ks@vie.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Er du samtidig god til at holde mange bolde i luften, serviceminded og altid klar
til at hjælpe både elever og kollegaer?

Vi søger en dygtig, alsidig og engageret medarbejder, som:

  • er kommunikationsuddannet samt taler og skriver dansk og engelsk på meget højt niveau
  • ikke går af vejen for administrative opgaver i en varieret hverdag, hvor der skal tales i telefon og svares på emails fra forældre, interesserede og samarbejdspartnere fra hele verden.
  • i samarbejde med ledelsen og professionelle markedsføringspartnere er med til at lægge en plan for kommunikation på alle skolens sociale platforme
  • har sans for at finde og skrive den gode historie og står for flowet af nyhedsbreve
  • gerne skal være fortrolig med MailChimp og Adobepakkens muligheder
  • har erfaring med foto og video - eller har mod på at lære det
  • er skolens stemme udadtil og organiserer events, åbent hus, rundvisninger mm.

KOMMUNIKATIONSBLÆKSPRUTTE
Vedersø Idrætsefterskole med 130 elever og The International – Danmarks Internationale Efterskole med 90 elever udgør sammen et unikt campus med 220 elever, hvor den klassiske idrætsefterskole møder hele verden med fokus på interkulturelle kompetencer, høj faglighed og personlig udvikling i et stærkt internationalt fællesskab.

Du vil blive en del af en organisation i rivende udvikling, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, hvor hierarkiet er lavt, og hvor du vil have stor medindflydelse på din hverdag og dit jobindhold. Din primære base vil være på The International, hvor du vil være den, der er med til, at alting går op i en højere enhed i en hektisk hverdag.

Du vil få en finger på pulsen i hele organisationen og være med til at koordinere rigtig mange ting. Derfor er det vigtigt for os, at du er udadvendt og har en vindende personlighed, og at du er en topmotiveret teamplayer, som kan sætte sig igennem og få tingene til at ske. Har du erfaring fra efterskoleverdenen er det et plus.

Vi brænder for at gøre en forskel for unge mennesker. At være kommunikationsmedarbejder hos os er en livsstil, og du vil sammen med alle os andre være medskaber af et godt efterskolemiljø for både elever, forældre og personale.

Ansættelsen er på fuld tid og lønnen afhænger af erfaring og kvalifikationer. Vi kan tilbyde billig lejebolig. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Læs mere på vie.dk og theinternational.dk og kontakt evt. forstander Kim Skouborg på ks@vie.dk for yderligere oplysninger.

Send din ansøgning, CV, relevante papirer og meget gerne eksempler på eller links til udførte opgaver til ks@vie.dk senest onsdag den 2. februar 2022.