Ansøgningsfrist: 13. april 2020

Vidarhøj 2

6990 Ulfborg

Kim Skouborg Jespersen, 24 81 21 29 / ks@vie.dk

Brænder du for efterskoletanken? Er du en dygtig leder? Er du visionær? Hvis ja, så læs resten af stillingsopslaget, for så er det måske netop lige dig vi står og mangler til vores team.

Vores nye leder skal kunne have mange bolde i luften hver dag. På en efterskole er der opgaver døgnet rundt, det er en livsstil, og den skal du synes er sjov. Du vil få ansvaret for, at værdierne skinner igennem i en travl hverdag og være personaleansvarlig for vores dygtige undervisere samtidig med, at du er en tillidsvækkende person, som elever og forældre er trygge ved at gå til, når der er behov for det.

En væsentlig del af stillingen er også at være en dygtig kommunikator og en visionær leder, der med stor indsigt i efterskoleverdenen kan videreudvikle Vedersø Idrætsefterskole, som er en skole med store gymnastiktraditioner og fokus på trivsel og faglighed.

Du vil referere til og få et tæt samarbejde med vores forstander, som er øverste ansvarlig for både idrætsefterskolen og vores internationale afdeling, men du bliver den daglige leder på idrætsefterskolen, så det er en lederstilling på et højt organisatorisk niveau og med stort selvstændigt ansvar.

Vi forestiller os:

• Erfaring med efterskole og gymnastik
  • Energi, drive og synlighed
  • Dygtig leder, der går forrest og samtidig lægger vægt på personlig udvikling for den enkelte
  • Menneskelige egenskaber såsom empati og anerkendende tilgang til dine medmennesker
  • Du kan undervise i et eller flere boglige fag

Du vil få en fantastisk spændende og afvekslende stilling på en efterskole i rivende udvikling fyldt med glæde, ambitioner og stærke værdier. Du vil få selvstændigt ansvar med stor indflydelse i en organisation, hvor beslutningsvejene er korte.

Ansættelse sker i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv., af 16. april 2019. Vi tilbyder tjenestebolig med god plads til familie.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte forstander Kim Skouborg Jespersen på ks@vie.dk eller 2481 2129. Ansøgning skal være sendt senest 13. april 2020 til ks@vie.dk