Ansøgningsfrist: 4. august 2019

6990 Ulfborg

Karen Marie Østergaard, 24 40 07 38
Kim Skouborg, 24 81 21 29

Vi er en arbejdsplads, hvor vi ofte har travlt, og hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet, hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. Ansøgere skal også kunne stå inde for skolens værdigrundlag og sundhedspolitik.

Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 45 medarbejdere vægtes højt.

Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til souschef Karen Marie Østergaard på tlf. 2440 0738 eller til forstander Kim Skouborg på 2481 2129

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt.

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: vi@vie.dk
Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted torsdag den 8. august.