Ansøgningsfrist: 29. maj 2022

Vidarhøj 2

6990 Ulfborg

Kim Skouborg, ks@vie.dk / 24 81 21 29

Frederikke er på barsel indtil januar 23, så Gunvor mangler en kollega til at udfordre alle vores dygtige og engagerede dansere pr. 1. august 2022.

Er du en dygtig danselærer, som brænder for at dele din passion for dans, og har du en efterskolelærer i maven? Så har vi det perfekte job til dig.

Vi har dans op til 4 gange om ugen, og stillingen kan kombineres med tilsyn og andre efterskoleopgaver, så det bliver op til en 50% stilling. Hvis du også laver andre ting og foretrækker kun at komme som timelærer i vores profilfag Dance, er det også en mulighed. Der er en vis fleksibilitet i forhold til både omfanget og placeringen af timerne, så hold dig ikke tilbage men kontakt os, hvis du mener, at du kan være med til at sikre, at vores elever får et fedt år med en masse dans, sved, grin og gode oplevelser.

Vedersø Idrætsefterskole og The International - Danmarks Internationale Efterskole er en Grundtvig/Koldsk skole med i alt 224 elever, hvoraf der er 134 elever på idrætsefterskolen og 90 på den internationale afdeling. Vi har et engageret og velfungerende lærerteam, hvor du skal være medskaber af et godt efterskolemiljø for både elever og medarbejdere. Skolen har smukke og topmoderne faciliteter til både boglig undervisning og til træning.

Vores samvær med eleverne og hinanden tager altid udgangspunkt i en anerkendende tilgang til den enkelte, og det er vigtigt, at man kan se sig selv i en rolle som både underviser, mentor og forbillede.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der vil være mulighed for lærerbolig af god kvalitet og med plads til familie

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte forstander Kim Skouborg på ks@vie.dk eller 24812129.

Ansøgningsfristen er søndag den 29. maj 2022, og ansøgning sendes til forstander Kim Skouborg på ks@vie.dk. Der er samtaler i uge 22.