Ansøgningsfrist: 7. oktober 2020

Ørnebjergvej 28

7100 Vejle

Frank Rasmussen, 24 40 68 11 / frank@vies.dk

Vejle Idrætsefterskole søger en dygtig og engageret sproglærer til fastansættelse på fuld tid pr. 1. december. Vi hører gerne, hvilke kompetencer du kan bidrage med til vores lærerteam.

Vi forventer, at du:

• Ser muligheder i at være en del af selvstyrende teams og vores særlige VIES+ boglige struktur
  • Er initiativrig og selvkørende
  • Kan motivere og sætte rammer for unge mennesker
  • Ser humor som en motiverende faktor i dagligdagen
  • Kan se dig selv i et eliteorienteret miljø både fagligt, sportsligt og i det frie rum.
  • Har kompetencer indenfor undervisning i tysk og engelsk

Vi tilbyder
Du vil blive del af et levende og dynamisk skolemiljø, hvor idræt, fællesskab og personlig udvikling er omdrejningspunktet. Vi tilbyder en hverdag med stor mulighed for indflydelse på tilrettelæggelsen af din hverdag. Du kan forvente en rar og humoristisk atmosfære med et godt kollegialt miljø, hvor vi gerne kommer hinanden ved.
Vi lever af glade, ambitiøse og lærende elever. Derfor forventer vi, at alle skolens medarbejdere agerer som engagerede forbilleder med interesse for vores elever. Vores fælles opgave er at skabe de optimale betingelser for udvikling af talent - både inden for idrætten, i klasserummet og i det sociale samvær. Og ikke mindst - skabe en oplevelse for livet for eleverne, mens de er på skolen.

Løn og ansættelse
Ansættelse sker iflg. overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Sidste ansøgningsfrist er den 7. oktober kl. 15. Samtalerne vil foregå i uge 43. Ansøgningen sendes til frank@vies.dk.

Vil du vide mere?
Se www.vies.dk eller kontakt:
Forstander Frank Rasmussen 24 40 68 11 eller frank@vies.dk