Ansøgningsfrist: 19. februar 2023

Vejlefjordskolen 15

8721 Daugård

Pia Fisher, 7641 3126

Vi søger en efterskolelærer på fuld tid med matematik som det ene af sine undervisningsfag. Det ville passe fint til skolens behov, hvis du også kan undervise i engelsk og har erfaring med musicalopsætning.

Vejlefjordskolens beliggenhed ved fjord og skov er helt unik, og vi bruger vores omgivelser og gode faciliteter, så meget vi kan. Vi tilbyder seks linjefag: outdoor, krea, fitness, volleyball, fodbold og heste. Vi har desuden spændende valgfag og i 10. kl. to projektforløb (Global-10 og Social-10) med tur til enten USA eller Rumænien. Du brænder for at blive en del af alt det og for give vores
efterskoleelever trygge udviklende rammer og masser af fælles oplevelser.

Det kan vi byde på
Du kan forvente at møde lærere, som er dedikerede i deres arbejde, som bakker hinanden op i deres arbejde med eleverne, og som inspirerer til udvikling. Du får let adgang til en ledelse, som gerne lytter, som udvikler visioner sammen med lærerne, og som deltager engageret i din dagligdag på skolen. Medarbejdere og ledelse oplever hinanden som medspillere i det fælles projekt at skabe så
god en skole som muligt for vores elever og forældre. Vi ser frem til at have dig med på holdet.

Hvem er du

• Du brænder for efterskolelivet og er parat til at påtage dig arbejde i både dag- og aftentimer, tage weekendvagter, deltage i skitur, være kontaktlærer mm.
  • Du har et solidt fagligt grundlag i matematik og andre skolefag.
  • Du har en stærk personlighed, der inspirerer unge til at udvikle sig.
  • Du er pædagogisk velfunderet og er i stand til at omsætte teori til praksis.
  • Du er stærk til at kommunikere tydeligt og empatisk med både elever, forældre og kollegaer.
  • Du er loyal og kan arbejde helhjertet ud fra skolens værdier.

Hvem er vi
Vejlefjordskolen er en kombineret skole med efterskolen med 9.-10. kl. (ca. 100 elever), en grundskole fra 0.-9. kl. og et mindre gymnasium med kostafdeling.
Skolen har et kirkeligt bagland og derfor et værdigrundlag med tydelige kristne rødder. Vi sætter elevernes læring, trivsel og dannelse i højsædet og forventer, at lærerne engagerer sig i den enkelte elev og inspirerer hinanden til at yde sit bedste både fagligt, pædagogisk og personligt.

Ved ansættelse i stillingen indhentes børneattest. Stillingen tiltrædes hurtigst muligt eller senest 1. april 2023. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Skatteministeriet og LC.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til Pia Fisher, viceforstander, på telefon 7641 3126. Ansøgning sendes til Pia Fisher på pf@vejlefjordskolen.dk eller med sikker post via vores hjemmeside (find formular under ”kontakt”) senest søndag d. 19. februar. Samtaler afholdes løbende eller snarest efter d. 19. februar.

Se stillingsopslaget på skolens egen hjemmeside her