Ansøgningsfrist: 15. juni 2021

Venø

7600 Struer

Tage Jepsen, 21 78 09 17

Venø Efterskole er en efterskole med 96 elever i 9.-10. klasse, der tilbyder 4 spændende linjefag: Surf og Sejlads, Friluftsliv, Kunst og Forfatter.

Køkkenleder
Da vores køkkenleder ønsker at gå nye veje i livet, søger vi en kompetent og handlekraftig køkkenleder.

Du vil være daglig leder for 1 til 2 køkkenmedarbejdere og stå for arbejdsplaner, overholdelse af budget, indkøb, planlægning af varieret, nærende og velsmagende måltider alle ugens dage, samt udføre egenkontrol. Du skal i samarbejde med skolens ledelse stå for at tegne og udvikle køkkenets profil i fremtiden.

I køkkenet er der dagligt 4 elever, som indgår i køkkenets rutiner. Det kræver derfor, at du har pædagogisk indblik og forståelse, så det bliver en god oplevelse at være i køkkenet.

Der kan forekomme weekend- og aftenarbejde.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du har smil på læben, et godt humør og klar til at byde ind i et forpligtende fællesskab.

Arbejdstid er fra ca. 6.30 til 13.30.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 15. juni 2021. Vi holder samtaler fredag den 18. juni.

Ansøgningen skal sendes til info@venoe-efterskole.dk, att. forstander Tage Jepsen.

For yderligere information kontakt forstander Tage Jepsen på 2178 0917.

Venø Efterskole – Nørskovvej 8 – 7600 Struer
www.venoe-efterskole.dk