Ansøgningsfrist: 25. maj 2020

Sognevejen 300

9631 Gedsted

Martin Diget Aamann, 29 84 24 20

På baggrund af stor elevsøgning, søger vi to passionerede og fagligt dygtige efterskolelærere, der brænder for at lave efterskole. Der er som udgangspunkt tale om hhv. en fastansættelse og et årsvikariat. Begge stillinger er på fuld tid.

Vi har et stærkt kollegafællesskab, hvor vi arbejder tæt sammen i både klasse- og fagteams.
Som en del af jobbet venter også spændende rejseoplevelser med eleverne!
I forhold til de boglige fag, skal vi først og fremmest have dækket enten matematik eller fysik/kemi (eller begge dele) samt dansk og engelsk. Vi forventer selvfølgelig ikke, at én person dækker det hele, ligesom mange andre fag også kan komme på tale, så byd bare ind med alt hvad du kan!
Indenfor vores linje- og valgfag kunne vi godt bruge en, der brænder for triatlon – men igen mange andre fag kan også komme på tale her. Beskriv gerne dine talenter, både indenfor de fag vi allerede tilbyder og eventuelle fag, du kunne være interesseret i at lave.

Som person forventer vi, at du engagerer dig, er initiativrig og kan sætte gang i efterskolelivet for vores dejlige elever.

Læreruddannelse er et stort plus, men andre relevante uddannelser kan også bruges. Den vigtigste forudsætning er, at du udover de faglige kvalifikationer, brænder for at lave efterskole sammen med gode kolleger.

I ansøgningen forventer vi, at du forholder dig til vores kristne værdigrundlag, samt hvilke fag du vil kunne indgå i.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC.
Ansøgninger modtages senest mandag den 25. maj 2020 kl. 13.00.

Der modtages kun elektroniske ansøgninger via linket her

Information om skolen findes på www.v-e.dk. Yderligere oplysninger om stillingen fås hos forstander Martin Diget Aamann, tlf. 29842420.
Samtaler finder sted torsdag den 28. maj, eftermiddag og aften.