Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2021

Tilføjet: 8. oktober 2021

Adresse

Vesterlund Efterskole

Vesterlundvej 33

Vesterlund

7323 Give

Kontakt

Søren Haubjerg, 75 73 61 11 / 23 86 00 50

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Da vores dygtige læreruddannet gymnastiklærer går fra på barsel, søger vi fra d. 15. november en lærer i enten en fuldtids barselsstilling eller som lærer i en 50% stilling som enten gymnastiklærer eller efterskolefaglærer.

Ved en fuldtidsstilling (100%) skal du kunne indgå i vores gymnastikteam, samt kunne undervise i fagene dansk og engelsk. Kun ansøgere som kan dække disse to boglige fag, kommer i betragtning!
Derforuden må du også meget gerne have erfaringer med undervisning i tysk.

Ønsker du en 50 % ansættelse, kan du søge enten gymnastiklærerstillingen (50%) eller lærerstillingen (50%), hvor du skal kunne undervise i dansk og engelsk.

Gymnastiklærer:
Som gymnastiklærer indgår du i et spændende og ambitiøst team, som arbejder målrettet med eleverne og du vil gennem fællesgymnastik, pigerytme og pigerytme på linjen ”gymnastik” bidrage til en vores stort opsatte og innovative gymnastikopvisning.

Efterskolefaglærer:
Brænder du for at undervise i både dansk og engelsk, og ser du det som en spændende opgave også at flytte eleverne fagligt, så er det dig, vi søger. Du vil her indgå i selvstyrende fagteams med stor fokus på god niveaudelt undervisning.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktion mv.

Vesterlund Efterskole er en almen Grundtvig/koldsk efterskole med fire markante profiler: Gymnastik, boglig undervisning, friluftsliv og musik. Skolen har 200 elever og både i vores undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte. Det er vigtigt, at du som vores kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at fremme lærings- og dannelsesmiljøet.

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen fås ved henvendelse til skolens forstander Søren Haubjerg på tlf. 7573 6111 eller på mobil 2386 0050. Ansøgningsfristen er mandag d. 25. oktober kl. 12.00.

Ansøg her: https://vesterlundefterskole.youngcrm.com/jobportal/5859

Det er vigtigt, at det med fremhævet skrift fremgår af din ansøgning, hvilken stilling du søger.

Søg endvidere oplysninger om skolen på www.vesterlund-efterskole.dk.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Samtaler vil finde sted torsdag d. 28. oktober.