Ansøgningsfrist: 25. september 2020

Vesterlund

7323 Give

Søren Haubjerg, 75 73 61 11 / 23 86 00 50

Dansk, engelsk og kunst/materiel design skal være fag, du kan undervise i! Kun ansøgere som kan dække disse tre fag kommer i betragtning! Derforuden må du også meget gerne have erfaring med UU-vejledning og faget tysk.

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, og blive en aktiv del af en spændende hverdag, hvor eleven, det gode samarbejde, den boglige undervisning og sport er i fokus, så er Vesterlund Efterskole stedet at være.

Brænder du for og kan du undervise i følgende fag: Dansk, engelsk og kunst/design, og har du lyst til at arbejde med UU-vejledning og tysk, kan du være den næste lærer på Vesterlund Efterskole. Andre spændende fag og sportsrelaterede fag kan også have interesse.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktion mv.

Vesterlund Efterskole er en almen efterskole med fire markante profiler: Gymnastik, boglig undervisning, friluftsliv og musik. Skolen har 198 elever og både i vores undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte. Det er vigtigt, at du som vores kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at fremme lærings- og dannelsesmiljøet.

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen fås ved henvendelse til skolens forstander Søren Haubjerg på tlf. 7573 6111 eller på mobil 2386 0050. Ansøgningsfristen er fredag d. 25. september kl. 12.00.

Det er vigtigt, at det med fremhævet skrift fremgår af din ansøgning, hvilke fag du kan undervise i.

Søg endvidere oplysninger om skolen på www.vesterlund-efterskole.dk.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning sendes på e-mail senest den 25. september til forstander@vesterlund-efterskole.dk

Samtaler vil finde sted onsdag d. 30. september.