Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 15. februar 2021

Tilføjet: 15. januar 2021

Adresse

Vesterlund Efterskole

Vesterlundvej 33

Vesterlund

7323 Give

Kontakt

øren Haubjerg, 75 73 61 11 / 23 86 00 50

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Musikken fylder meget på Vesterlund Efterskole, og vi ser musik som et stærkt og fælles fundament for vores elever.
- Brænder du for at arbejde med unge mennesker, og ser du musikken, fællessangen og morgensangen som vigtige elementer i dannelsesperspektivet for unge mennesker?
- Vil du være med til at udvikle og gennemføre profilen musik og et enestående musikshow, med stor fokus på elevinvolvering og et flot og professionelt resultat?
- Finder du energi i det gode samarbejde, den boglige undervisning og motiverede unge, så er Vesterlund Efterskole stedet at være!

Vi søger en begejstret og rutineret musiklærer, som har hovedinstrumentet guitar med sig.

Vi ser dig gerne have en læreruddannelse, men det er ikke en forudsætning. Ansøgere som kommer i betragtning, er ansøgere, som tillige kan undervise i dansk og samfundsfag. Andre fag og interesseområder kan også have komme i spil.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom, tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktionen mv.

Vesterlund Efterskole er en almen efterskole med fire markante profiler: Gymnastik, boglig undervisning, friluftsliv og musik. Skolen har 200 elever og både i vores undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte. Det er vigtigt, at du som vores kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at fremme lærings- og dannelsesmiljøet.

VIGTIGT: Det er vigtigt, at det i din ansøgning tydeligt fremgår hvilke fag du kan undervise.

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen fås ved henvendelse til skolens forstander Søren Haubjerg på tlf. 7573 6111 eller på mobil 2386 0050. Søg desuden oplysninger om skolen på www.vesterlund-efterskole.dk.

Ansøgningsfristen er mandag d. 15. februar kl. 12.00. Du kan ansøge via dette link:
https://vesterlundefterskole.youngcrm.com/jobportal/4389

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Samtaler vil finde sted onsdag d. 24. februar om eftermiddagen