Ansøgningsfrist: 2. marts 2020

Vesterlund

7323 Give

Søren Haubjerg, 75 73 61 11 / 23 86 00 50

Fysik og matematik skal være fag, du kan undervise i!

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, og blive en aktiv del af en spændende hverdag, hvor eleven, det gode samarbejde, den boglige undervisning og sport er i fokus, så er Vesterlund Efterskole stedet at være.

Brænder du for og kan du undervise i flere af følgende fag: Fysik og matematik, engelsk, historie og geografi, kan du være den næste lærer på Vesterlund Efterskole.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktion mv.

Vesterlund Efterskole er en almen efterskole med fire markante profiler: Gymnastik, boglighed, friluftsliv og musik. Skolen har 198 elever og både i vores undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte. Det er vigtigt, at du som vores kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at fremme lærings- og dannelsesmiljøet.

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen fås ved henvendelse til skolens forstander Søren Haubjerg på tlf. 7573 6111 eller på mobil 2386 0050. Ansøgningsfristen er mandag d. 2. marts kl. 12.00.

Det er vigtigt, at det tydeligt fremgår af din ansøgning, hvilke fag du kan undervise i.

Søg endvidere oplysninger om skolen på www.vesterlund-efterskole.dk.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Samlet ansøgning indeholdende selve ansøgningen og dit CV sendes som PDF-fil på e-mail senest den 2. marts til forstander@vesterlund-efterskole.dk

Samtaler vil finde sted mandag d. 9. marts.