Ansøgningsfrist: 19. januar 2022

Vesterlund

7323 Give

Søren Haubjerg, 75 73 61 11 / 23 86 00 50

Tysk, engelsk, kristendomskundskab og historie skal være fag, du ser dig selv undervise i! Kun ansøgere som kan dække tysk og engelsk kommer i betragtning!

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, samt at blive en aktiv del af en spændende hverdag, hvor eleven, det gode samarbejde, humor, den boglige undervisning og gymnastik er i fokus, så er Vesterlund Efterskole stedet for dig.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktion mv.

Vesterlund Efterskole er en almen efterskole med fire markante profiler: Gymnastik, boglig undervisning, friluftsliv og musik. Skolen har 200 elever og både i vores undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte. Det er vigtigt, at du som vores kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at fremme lærings- og dannelsesmiljøet. Vi står desuden på en stærk og udviklende teamsamarbejdskultur.

Yderligere oplysninger om stillingen og skolen fås ved henvendelse til skolens forstander Søren Haubjerg på tlf. 7573 6111 eller på mobil 2386 0050. Ansøgningsfristen er onsdag d. 19. jan kl. 12.00.

Det er vigtigt, at det med fed skrift i ansøgningen fremgår, hvilke fag du kan undervise i.

Søg endvidere oplysninger om skolen på www.vesterlund-efterskole.dk.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøg denne stilling via dette link: https://vesterlundefterskole.youngcrm.com/jobportal/6298

Samtaler vil finde sted tirsdag d. 25. jan.