Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 24. juni 2021

Tilføjet: 4. juni 2021

Adresse

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Langgade 37

Vivild

8961 Allingåbro

Kontakt

Per-Olaf Schmidt / René Haulrik-Friis, 86 48 60 65 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Stillingen er med opstart 1. august 2021 og er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er mulighed for at aftale ansættelsesgrad mellem 80 og 100 %.

Musik og sang

  • Du brænder for at stå i spidsen for at fastholde og udvikle den vigtige plads, som musikken og sangen har i hverdagen og undervisningen på VGI.
  • Du vil være hovedansvarlig for sangundervisning og korsang og du har erfaring med dette.
  • Du er en dygtig pianist og du kan spille klaver til morgensange og sangtimer, hvor vi synger fra bl.a. Højskolesangbogen og DGI-sangbogen
  • Du skal varetage vores musikholdsundervisning for øvede såvel som uøvede i samarbejde med vores anden musiklærer.
  • Du må gerne kunne spille på flere instrumenter, men det er ikke et krav.

Der vil være mulighed for undervisning i andre musikrelaterede fag.

Dansk og/eller engelsk
Den boglige undervisning er vigtig for dig, og du skal kunne undervise i dansk og/eller engelsk. Du skal kunne undervise i både 9. og 10. klasse samt i vores tværfaglige, projektorienterede 10. skoleår ”STUDIE10”

Vi hører desuden gerne om, hvilke andre boglige fag og øvrige valgfag, du kan undervise i. Hvis du ud over dine musiske valgfag også kan undervise i et eller flere idræts-valgfag vil dette være et plus.

Udover undervisningen skal du selvfølgelig være indstillet på at tage del og ansvar i de opgaver, der er forbundet med efterskolelivet. Bl.a. tilsynsopgaver, familiegruppe, ture, rejser, arrangementer og alt det andet fantastiske, der er en naturlig del af det at være lærer på en efterskole.

Skolen råder over gode tjenesteboliger, og det er et plus, hvis du har lyst til at flytte til byen.

For yderligere oplysninger kan du kontakte skolen på tlf. 86 48 60 65 og spørge efter forstander Per-Olaf Schmidt eller mellemleder René Haulrik-Friis.

Din ansøgning sendes til ansoegninger@vgi.dk senest torsdag d. 24. juni 2021 kl. 12.00. Skriv i emnefeltet: ”Musik på VGI 2021” Samtaler afholdes mandag d. 28. juni 2021.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.