Ansøgningsfrist: 21. juli 2019

8961 Allingåbro

Jan Uhre Thomsen, 52 37 31 47
Per-Olaf Schmidt, 21 29 83 48

Vivild er en velfungerende efterskole, der bygger på Grundtvigs tanker om positivt og udviklende samvær med unge mennesker. 182 velfungerende elever venter på at få dig som lærer.

Stillingen er en fast stilling med opstart fra 1. august 2019 eller hurtigst muligt derefter

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er mulighed for at aftale ansættelsesgrad mellem 80 og 100%.

Vi skal have dækket
:

Tysk:

• Du brænder for undervisningen i tysk og har en uddannelse og gerne erfaring, der kvalificerer dig til undervisningen.
  • Du går op i, at elevernes læring og motivation for faget kan gå hånd i hånd.
  • Du skal som udgangspunkt undervise i vores to 9.klasser men skal også kunne varetage undervisningen i 10. Klasse.
  • Du vil indgå i vores tysklærer-gruppe, som består af i alt tre lærere

Dansk, engelsk eller matematik:

• Du skal ud over undervisningen i tysk gerne kunne varetage undervisningen i dansk enten i 9. klasse eller 10. Klasse. Engelsk eller matematik kunne også være relevante fag.

Vi hører desuden gerne om, hvilke valgfag, du kan undervise i.

Ud over undervisningen skal du selvfølgelig være indstillet på at tage del og ansvar i de opgaver, der er forbundet med efterskolelivet. Bl.a. tilsynsopgaver, familiegruppe, ture, rejser, arrangementer og alt det andet fantastiske, der er en naturlig del af det at være lærer på en efterskole. Vi forventer desuden, at du går op i at udvikle dine relationskompetencer

Der er mulighed for god tjenestebolig i forbindelse med stillingen.

For yderligere oplysninger kan du kontakte forstander Jan Uhre Thomsen på tlf. 52 37 31 47 eller viceforstander Per-Olaf Schmidt på tlf. 21 29 83 48.

Din ansøgning sendes til ansoegninger@vgi.dk senest søndag d. 21. juli 2019.
Skriv i emnefeltet: ”Tysk på VGI 2019”.

Samtaler afholdes løbende fra torsdag d. 18. juli 2019.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.