Ansøgningsfrist: 22. november 2020

Vivild

8961 Allingåbro

Per-Olaf Schmidt / René Haulrik Friis, 86 48 60 65

Vivild er en velfungerende efterskole, der bygger på Grundtvigs tanker om positivt og udviklende samvær med unge mennesker. 184 velfungerende idrætselever venter på at få dig som lærer.

Vi søger en dygtig og engageret lærer til vores håndboldpiger. Udover håndbold skal vi have dækket enten engelsk eller dansk. Stillingen er med opstart hurtigst muligt og senest pr. 1. januar 2021. Der er flere muligheder for ansættelse - mellem 75 og 100 % - afhængigt af, hvad du kan og gerne vil, samt hvordan dine kompetencer passer sammen med skolens øvrige ansatte. Stillingen er til fastansættelse.

Vi skal have dækket:

Håndbold:

• Du brænder for håndbold, og har selv spillet og trænet på højt ungdomsniveau.
  • Du vil skulle stå i spidsen for vores 1.-holdspiger og være i tæt samarbejde med 2.-holdstræneren om hele vores pigehåndboldafdeling – både omkring træningerne og kampene for begge hold – med hovedvægt på 1.-holdet.
  • Du skal være ansvarlig for dit hold med både træninger og kampe
  • Du vil blive en del af vores håndbold-team, bestående af i alt fire lærere.
  • Historisk set har vi mange elever, der gerne vil spille håndbold, hvorfor vi forventer, at du kommer med stor motivation og energi til som minimum at bibeholde vores håndbold på det nuværende høje niveau.

Engelsk eller Dansk:

• Den boglige undervisning er vigtig for dig, og du skal kunne undervise i engelsk eller dansk.
  • Du skal kunne undervise i både 9. og 10. klasse samt i vores tværfaglige, projektorienterede 10. skoleår ”STUDIE10”.

Vi hører desuden gerne om, hvilke øvrige boglige fag og valgfag, du kan undervise i.

For stillingen gælder, at du ud over undervisningen skal være indstillet på at tage del og ansvar i de opgaver, der er forbundet med efterskolelivet, bl.a. tilsynsopgaver.

Skolen råder over gode tjenesteboliger, og det er et plus, hvis du har lyst til at flytte til byen.

For yderligere oplysninger kan du kontakte skolen på tlf. 8648 6065 og spørge efter forstander Per-Olaf Schmidt eller mellemleder René Haulrik Friis.

Din ansøgning sendes til ansoegninger@vgi.dk senest søndag den 22. november 2020
Skriv i emnefeltet: ”Håndbold på VGI nov 2020”
Samtaler afholdes tirsdag d. 24. november 2020.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.