Ansøgningsfrist: 25. juni 2020

Vivild

8961 Allingåbro

Per-Olaf Schmidt, 86 48 60 65

Har du lyst til sammen med 4 dygtige kolleger at lave mad til (og sammen med) eleverne på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole? Brænder du for at lave mad fra bunden, vægter du bæredygtighed og økologi og har du en anerkendende tilgang til eleverne, køkkenets og skolens øvrige personale? Så er du måske vores nye kollega i køkkenet på VGI.

Da vores dygtige ernæringsassistent har valgt at videreuddanne sig, søger vi en stabil ernæringsassistent/kok, som elsker at være kreativ, som kan tviste maden, så både smag og udseende er indbydende.

Du kommer til at arbejde i et veludstyret køkken, og du er selv med til at planlægge dine weekendvagter – ca. 12 vagter om året. Du får en ugentlig fast aftenvagt, som varer til ca. kl. 19.30. Eleverne hjælper til i køkkenet både formiddag og eftermiddag/aften.

Skolen råder over gode tjenesteboliger, og det er et plus, hvis du har lyst til at flytte til byen.

Tiltrædelse pr. 1. august 2020.

Løn: Efter kvalifikationer.

Vil du vide mere: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skolens viceforstander Per-Olaf Schmidt på skolens telefonnummer 86 48 60 65.

Stillingen: Fuld tid.

Ansøgningsfrist: Den 25. juni 2020 kl. 15.00. Ansøgningen sendes på mail til: ansoegninger@vgi.dk. Skriv ”Køkken 2020” i emnefeltet.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 29. juni 2020, men der kan blive holdt løbende samtaler frem til ansøgningsfristen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.