Ansøgningsfrist: 19. juni 2019

Vivild

8961 Allingåbro

Per-Olaf Schmidt / Mette Højbjerre Thomsen, 8648 6065

Vivild Gymnastik-og Idrætsefterskole er en skole med plads til 182 elever. Vi arbejder på at nedbringe madspild, har sølvmærket i økologi og vil have en humoristisk og glad tone i køkkenet.

Har du lyst til at lave mad til og sammen med eleverne og køkkenpersonalet på Vivild Gymnastik-og Idrætsefterskole?

Brænder du for at lave mad fra bunden, vægter du bæredygtighed og økologi, har du en anerkendende tilgang til eleverne, køkkenets og skolens øvrige personale? Så er du måske vores nye kollega i køkkenet på VGI.

Vi søger en stabil kok, som elsker at være kreativ, som kan tviste maden, så både smag og udseende er indbydende. Sammen med det øvrige køkkenpersonale kommer du til at varetage alle med køkkenarbejdet forbundne opgaver.

Du kommer til at arbejde i et nyt køkken, du er selv med til at planlægge dine weekendvagter - ca. 15 vagter om året. Du får en ugentlig fast aftenvagt, som varer til ca. kl. 19.30. Eleverne hjælper til i køkkenet både formiddag og eftermiddag/aften.

Løn:
Efter kvalifikationer.

Vil du vide mere:
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skolens viceforstander Per-Olaf Schmidt eller pædagogisk leder Mette Højbjerre Thomsen på skolens telefonnummer 86486065

Stillingen er på fuld tid og med start pr. 1. august 2019.

Ansøgningsfrist:
Den 19. juni 2019. Ansøgningen sendes på mail: ansoegninger@vgi.dk Skriv i emnefeltet: ”Kok på VGI 2019”

Ansættelsessamtaler:
Forventes afholdt fredag d. 21. juni 2019

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.