Ansøgningsfrist: 21. juni 2019

Vivild

8961 Allingåbro

Tlf.: 8648 6065

Stillingen er en fast stilling med opstart fra 1. august 2019 og er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Vi skal pr. 1. august have dækket:

Engelsk:

• Du brænder for undervisningen i engelsk og har en uddannelse og gerne erfaring, der kvalificerer dig til undervisningen.
  • Du sætter en ære i, at elevernes læring og motivation for faget kan gå hånd i hånd.
  • Du skal som udgangspunkt undervise i vores 10.klasse men skal også kunne varetage undervisningen i 9. klasse eller vores projektorienterede 10.skoleår “STUDIE10”.
  • Du vil i det kommende skoleår blive en del af vores 10.klasses-team, som udover dig består af 5 lærere, som sammen varetager undervisningen i engelsk, dansk, matematik og medborgerskab i vores tre niveaudelte 10.-klasser.
  • Du går op i at udvikle dine relationskompetencer.

Vi hører desuden gerne om, hvilke andre boglige fag og valgfag, du kan undervise i.

Ud over undervisningen skal du selvfølgelig være indstillet på at tage del og ansvar i de opgaver, der er forbundet med efterskolelivet. Bl.a. tilsynsopgaver, familiegruppe, ture, rejser, arrangementer og alt det andet fantastiske, der er en naturlig del af det at være lærer på en efterskole.

Der er mulighed for god tjenestebolig i forbindelse med stillingen.

For yderligere oplysninger kan du kontakte skolen på tlf. 86 48 60 65 og spørge efter en fra ledelsen.

Du er meget velkommen til at ringe og få en snak med os, inden du evt. søger.
Din ansøgning sendes til ansoegninger@vgi.dk senest fredag d. 21. juni 2019 kl 12.00.
Skriv i emnefeltet: ”Engelsk på VGI 2019”.

Samtaler afholdes mandag d. 24.juni 2019.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.