Ansøgningsfrist: 24. november 2019

Ungdomsskolevej 8

6500 Vojens

Tommy Mikkelsen, 74 54 11 19 / vgie@vgie.dk

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole søger en uddannet kok eller ernæringsassistent med lederevner og samarbejdskompetencer til vores køkken.
Ansættelse pr. 1.-1.-2020

Vi ønsker en ny struktur i vores køkken med en delt ledelse mellem vores nuværende køkkenleder og en nyansat kok eller ernæringsassistent.

Ledelsen er tænkt delt således, at den nyansatte skal have personaleansvaret for køkkenpersonalet, samt ansvaret for den mad, der leveres ud af køkkenet, mens vores nuværende køkkenleder skal stå for indkøb, planlægning og andre administrative opgaver.

På sigt, kan der være mulighed for en ansættelse som leder af køkkenet i alle aspekter, hvis man har disse ambitioner og kompetencer.

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er en stor og levende arbejdsplads, hvor tingene går stærkt og få dage er ens. Derfor er kompetencer som omstillingsparathed, fleksibilitet, kommunikative - og samarbejdsevner vigtige for os.

VGIE er en skole for 193 elever i to 9. og otte 10. klasser, nogenlunde ligelig fordelt mellem drenge og piger.
Vi har en stærk gymnastik- og idrætsprofil. Vi prioriterer det boglige, IT og idræt højt og vi forventer at vores medarbejdere er engagerede og deltagende i de unge menneskers liv og interesser. Se mere på www.vgie.dk

Til stillingen er også knyttet aftenvagter og weekendvagter.

Vi afholder 2 infodage, hvis man vil høre mere om jobbet og se skolen - d. 18. nov. kl. 19.00 og d. 22. nov. kl. 14.00.
Tilmelding til rundvisning bedes gjort på vgie@vgie.dk senest dagen før.

Kontakt forstander Tommy Mikkelsen for flere oplysninger. Ansøgningsfrist senest d. 24. nov. 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Velkommen til et spændende, inspirerende og udfordrende job. Velkommen til VGIE.

Tommy Mikkelsen - 74541129 vgie@vgie.dk

Alle ansøgninger behandles efter vores persondatapolitik. Se mere på vgie.dk