Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. april 2020

Tilføjet: 25. februar 2020

Adresse

Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole

Ungdomsskolevej 8

6500 Vojens

Kontakt

Tommy Mikkelsen, 74 54 11 29 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Da vores nuværende leder af pedelteamet går på pension til sommer, ønsker vi at finde en ny, der kan indgå i vores team.

Det er lige præcis dig vi skal bruge – fordi…

…du har et godt håndelag. Gerne en håndværksmæssig uddannelse. Vi ønsker høj kvalitet i arbejdet.

…du er alsidig håndværksmæssigt funderet. Opgaverne er mangeartede, så en alsidighed indenfor forskellige håndværk vil også være en styrke.

…du har erfaring med personaleledelse. Pedelteamet består af 5 personer med forskellige ansvarsområder. Du vil få det overordnede ansvar, samt stå for at fordele arbejdsopgaverne i dagligdagen.

…du har erfaring med at indgå i større renoverings- og nybygningsprocesser. VGIE er en skole i stadig udvikling. Vi har til tider større og mindre byggeprojekter, alt fra at bygge et nyt skur til store om- og nybygninger.

…du har forståelse for og lyst til at arbejde med og omkring unge mennesker. Vi har 200 teenagere på matriklen, hvilket stiller krav til dig om rummelighed og indlevelse i unge mennesker.

…du er selvkørende og kan være sparring for skolens ledelse. Du kan prioritere renoveringsplaner, foreslå forbedringer og besparelser, holde styr på forbrug og økonomi.

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er en stor og levende arbejdsplads, hvor tingene går stærkt og få dage er ens. Derfor er kompetencer som omstillingsparathed, fleksibilitet, kommunikative - og samarbejdsevner vigtige for os.

Se mere om VGIE på www.vgie.dk

Arbejdstiden ligger i normal arbejdstid, men der kan forekomme aften- og weekendopgaver, samt at man kan opleve at blive hidkaldt ved større udfordringer, som skolens øvrige personale ikke kan klare. Derfor ønsker vi vores nye pedel bosat indenfor rimelig afstand til skolen.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der kan blive tale om en deltidsstilling.

Kontakt forstander Tommy Mikkelsen for flere oplysninger.

Grundet skolens lukning p.g.a. Corona-tiltag har vi valgt at udskyde ansøgningsfristen til tirsdag d. 14. april kl. 18.

Samtaler gennemføres, når vi er tilbage på skolen.

Velkommen til et spændende, inspirerende og udfordrende job. Velkommen til VGIE.

Tommy Mikkelsen - 74541129
vgie@vgie.dk
 
Alle ansøgninger behandles efter vores persondatapolitik. Se mere på vgie.dk