Ansøgningsfrist: 19. august 2020

7140 Stouby

Kirsten Weile, 21 70 55 04
Britta Brigsted, 23 47 69 33

Stillingen er på fuld tid med ansættelse pr. 1.oktober 2020.

Vi leder efter en, der brænder for efterskoleformen.
Vi søger en lærer pr. 1. oktober eller tidligere med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du har hjertet på rette sted og brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Du skal undervise i dansk, engelsk, dans, gymnastik.
Det kan være, at du har erfaring i at undervise i dans og gymnastik eller fra foreningslivet.
Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.
Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og bliver en del af en energisk og engageret flok af 27 kolleger, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede, Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale,
Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.
Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.
Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Se vores hjemmeside www.vrigsted-efterskole.dk
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.
Ansøgningsfrist 19. august 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 35.
Ansøgningen sendes elektronisk til kontoret@vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.