Ansøgningsfrist: 23. oktober 2021

7140 Stouby

Kirsten Weile, 21 70 55 04
Britta Brigsted, 23 47 69 33

Stillingen er på fuld tid med ansættelse pr. 1. december 2021 eller 1. januar 2022

Vi søger en lærer med læreruddannelse, gerne med viden om ordblindhed, med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Skemaet indeholder dansk og engelsk i 10. klasse og linjefaget sport, gerne boldspil.
Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen er en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.
Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og 27 kolleger. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale,

Vrigsted Efterskole er for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.
Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.
Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Central Organisation. Vores værdigrundlag, indholdsplan og andre gode informationer kan du læse på vores hjemmeside: www.vrigsted-efterskole.dk
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.
Ansøgningsfrist d. 23. oktober 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47.
Ansøgningen sendes elektronisk til ansoegning@vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.