Ansøgningsfrist: 23. april 2021

7140 Stouby

Kirsten Weile, 21 70 55 04
Britta Brigsted, 23 47 69 33

Du har hjertet på rette sted og brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til at dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Vi har to fuldtidsstillinger pr. 1. august 2021 og et barselvikariat med tidsbegrænset ansættelse fra 1. august 2021 til 30.juni 2022

Fag: Fysik/kemi, tysk, engelsk, matematik, gymnastik og outdoor
Derudover kan performance, sport, musik være af interesse. Skriv endelig hvad du ellers brænder for at undervise i.

Aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet sammen alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.

Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 111 elever og bliver en del af en energisk og engageret flok af 27 kolleger, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede, Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.

Vrigsted Efterskole er en ordblindeefterskole for elever i læse- og stave- og/eller matematikvanskeligheder i 8., 9. og 10. kl. Computere og håndholdt læseteknologi bruges som læse- og skriveværktøj for ordblinde, og læse- og skriveteknologi er integreret i alle fag og aktiviteter. Der er fokus på elevernes kommende ungdomsuddannelse, og vi samarbejder med mange uddannelsessteder.

Vi ser det som en styrke, at kolleger deltager i kurser og efteruddannelse, og synes, at vi har et spændende pædagogisk miljø i udvikling.

Skolens hverdag er præget af aktiviteter og læring, og vi har gode faciliteter, bl.a. et nyt naturfagshus med masser af udstyr.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Central Organisation. Se vores hjemmeside www.vrigsted-efterskole.dk

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Kirsten Weile på tlf. 21705504 eller viceforstander Britta Brigsted på tlf. 23476933.

Ansøgningsfrist 23. april 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 16 og 17. Ansøgningen sendes elektronisk til kontoret@vrigsted-efterskole.dk, mærket ”ansøgning lærer”.