Filtrér

Venø Camp

Har du mod på en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen og Kunstlinjen, så er Venø Camp noget for dig! Oplev noget af hverdagen på en efterskole, og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.

Dato: 9. - 11. oktober 2020

Sted: Venø Efterskole

Arrangør: Venø Efterskole

PRØV EFTERSKOLELIVET - Hold efterårsferie på en efterskole.

Kom og prøv efterskolelivet. Kom alene eller tag en ven på en efterårsferie du sent vil glemme. Prøv skolens profilfag, valgfag, fællesaktiviter og oplev efterskolefælleskabet.

Dato: 11. - 15. oktober 2020

Sted: Himmerlands Ungdomsskole

Arrangør: Himmerlands Ungdomsskole

Rollespilslejren Østerskov Akademiet uge 42

Kom og vær med! I uge 42 bliver rollespilslejren Østerskov Akademiet afholdt i Hobro. Det er fem dage fyldt med levende rollespil, XP og nye gode venner.

Dato: 12. - 16. oktober 2020

Sted: Østerskov Efterskole

Arrangør: Østerskov Efterskole

Prøv et døgn på efterskole

Er man imellem 10 og 16 år og endnu ikke besluttet sig for, om et år på efterskole kunne være noget, har man nu mulighed for at prøve et døgn på Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle helt gratis. Oplev stemningen på en efterskole, hvor du bliver indkvarteret sammen med skolens nuværende elever og derfor kommer ganske tæt på, hvad det hele handler om.

Dato: 24. - 25. oktober 2020

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Arrangør: Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design

MusikCamp

Vi inviterer hermed alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP.

Dato: 20. - 22. november 2020

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

Camp

Kom og oplev efterskolelivet på Haarby Efterskole.

Dato: 28. - 29. marts 2021

Sted: Haarby Efterskole

Arrangør: Haarby Efterskole

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig!

Dato: 28. - 30. marts 2021

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

Sommersportcamp

5 fede dage fyldt med udfordringer spænding og kammeratskab. Går du i 6. 7. eller 8. klasse kan du komme på Sommersportcamp på Broby Sportsefterskole.

Dato: 28. juni - 2. juli 2021

Sted: Broby Sportsefterskole