Filtrér

Nordisk Folk Camp

På Nordisk Folk Camp spiller vi allesammen i STORSPIL, vores store folkemusikorkester. Du kan være vant til at spille folkemusik, eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter.

Dato: 25. - 27. oktober 2019

Sted: OrkesterEfterskolen

Camp – prøv et døgn på efterskole

Overvejer du, om et år på Efterskolen Ådalen er noget for dig? Så prøv efterskole-livet af i et døgn. Du møder du andre søde, kommende efterskole-elever og nogle af vores nuværende elever er værter.

Sted: Efterskolen Ådalen

Arrangør: Efterskolen Ådalen

Prøv et døgn på efterskole

Er man imellem 10 og 17 år og endnu ikke besluttet sig for, om et år på efterskole kunne være noget, har man nu mulighed for at prøve et døgn på Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle helt gratis. Oplev stemningen på en efterskole, hvor du bliver indkvarteret sammen med skolens nuværende elever og derfor kommer ganske tæt på, hvad det hele handler om.

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Arrangør: Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design

Efterårscamp

Kom på "døgner" på Thorsgaard Efterskole og oplev efterskolen indefra. Vi begynder lørdag morgen med brunch og slutter søndag til frokost. Mød nuværende elevhold og mærk vores fede sammenhold. Du vil blive indkvarteret sammen med de andre campere på elevværelser med eleverne på skolen og derfor bo midt i efterskolelivet. <3 Du er meget velkommen <3

Sted: Thorsgaard Efterskole

Arrangør: Thorsgaard EFterskole

Spring med mig Camp

‘Spring med mig’ er en camp for springgymnaster og teamgym’er, som er klar på en weekend med målrettet undervisning i springgymnastik. Mange af underviserne er ansat på SGE, så kom og oplev vores fantastiske lærer-team.

Dato: 8. - 10. november 2019

Sted: Sorø Gymnastikefterskole

Arrangør: Sorø Gymnastikefterskole

MusikCamp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede. Derfor har vi lavet en MUSIK-CAMP.

Dato: 15. - 17. november 2019

Sted: Viby Efterskole

Onsild Camp

Kom og prøv 24 timer som efterskoleelev

Dato: 23. - 24. november 2019

Sted: Onsild Idrætsefterskole

Arrangør: Onsild Idrætsefterskole

Rollespilscamp på Epos i vinterferien

Har du lyst til at prøve dig selv af i nye roller? Interesserer du dig for magiske fortællinger, skrivekunst, rollespil, cosplay eller taktiske spil? Kunne du tænke dig at tilbringe din ferie sammen med andre unge, der deler dine interesser? Så er Epos camp for dig!

Dato: 10. - 14. februar 2020

Sted: Efterskolen Epos

Arrangør: Efterskolen Epos

FUS Camp 2020

Har du lyst til at opleve Frijsenborg Efterskole, så har du chancen nu. Du kan vælge mellem fagene Friluftsliv, Science eller Kok Amok. Derudover får du mulighed for at snuse til stemningen og fællesskabet på en efterskole.

Dato: 14. - 15. marts 2020

Sted: Frijsenborg Efterskole

Arrangør: Frijsenborg Efterskole

Påske Camp

Er du mellem 12 og 15 år? Er du vild med klassisk musik? Besøg os til Påske Camp på OrkesterEfterskolen i tre dage, og spil og syng sammen med os!

Dato: 5. - 7. april 2020

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Camp'en er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig.

Dato: 5. - 7. april 2020

Sted: Viby Efterskole

Camp Esport

Stor påsketurnering i CS:GO og LoL. Kom og afprøv dine skills, og hyg med de andre deltagere.

Dato: 6. - 8. april 2020

Camp Askov

Besøg Askov Efterskole i 2 dage og prøv et af vores 7 kreative linjefag: Forfatterlinje, Musical, Teater, Animation, Musik, Kunst & Design eller Game Design. Mød en masse nye mennesker og prøv valgfag, cafe-aften, kontaktgruppe-livet og meget mere.

Dato: 7. - 8. april 2020

Sted: Askov Efterskole

Arrangør: Askov Efterskole

Prøv et døgn på efterskole

Dato: 7. - 8. april 2020

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Arrangør: Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design

Nordisk Folk Camp

Dato: 1. - 3. maj 2020

S|E|S Sommercamp 2020

Sommercampen er for den sportsglade 12-16 årige, som virkelig vil træne sin yndlingssport samt stifte bekendtskab med efterskolelivet.

Dato: 28. juni - 2. juli 2020

Sted: Sportsefterskolen Sjælsølund

Arrangør: Sportsefterskolen Sjælsølund

Camp for Bedsteforældre+Børnebørn

Få nogle aktive dage sammen med dine børnebørn. Tre dage med hygge, bevægelse, sjov og ballade. Der er aktiviteter sammen, og der er aktiviteter hvor børn og bedsteforældre er hver for sig.

Dato: 1. - 3. juli 2020

Fodbold Camp

Fodbold på den fede måde for både drenge og piger. Tre dage med masser af bold, hygge og sammenhold. Træning som de professionelle med flere daglige træningspas. Du tester dig selv med Playertek, hvor du får målt dine præstationer på fodboldbanen digitalt.

Dato: 6. - 8. juli 2020

ØE Sommer Camp

ØE Sommer Camp er tre dage fuld af aktiviteter, oplevelser, fællesskab og grin. Hvad siger du f.eks til at prøve kræfter med: Stortrampolin og Airtrack Vandaktiviteter Bueskydning Vandgames Boldspil Kajak Adventure MTB Klatring Se film "Out of your comfort zone" Bålmad

Dato: 6. - 8. juli 2020