Filtrér

Nordisk Folk Camp

På Nordisk Folk Camp spiller vi allesammen i STORSPIL, vores store folkemusikorkester. Du kan være vant til at spille folkemusik, eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter.

Dato: 1. - 3. maj 2020

Sted: OrkesterEfterskolen

Camp Sejergaarden

Er du vild med musik og overvejer du at tage et år på musikefterskole? Så deltag i Camp Sejergaarden og og oplev et døgn med masser af musik, fællesskab, glæde og grin!

Dato: 15. - 16. maj 2020

Sted: Sejergaardens Musikefterskole

Arrangør: Sejergaardens Musikefterskole

RECamp - Sejlads og Adventure

Kom og prøv: Efterskoleliv og fællesskab. Pimp en Pizza. Få nye kammerater. Tur til badeland i Rønbjerg. Film i vores Biograf. Sejlads og Adventure

Dato: 5. - 7. juni 2020

Sted: Ranum Efterskole College

Arrangør: Ranum Efterskole College

BE Camp - En uges efterskoleliv i sommerferien

På Brejning Efterskole får du et år med fællesskab, friluftsliv, udfordringer og medansvar. Derfor er det også det, BE Camp er. I en uge prøver du kræfter med livet og hverdagen Brejning Efterskole.

Dato: 28. juni - 3. juli 2020

Sted: Brejning Efterskole

Arrangør: Brejning Efterskole

S|E|S Sommercamp 2020

Sommercampen er for den sportsglade 12-16 årige, som virkelig vil træne sin yndlingssport samt stifte bekendtskab med efterskolelivet.

Dato: 28. juni - 2. juli 2020

Sted: Sportsefterskolen Sjælsølund

Arrangør: Sportsefterskolen Sjælsølund

Sommercamp 2020

På vores camps har vi fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre campdeltagere.

Dato: 29. juni - 1. juli 2020

Sted: Bøvling Idrætsefterskole

Arrangør: Bøvling Idrætsefterskole

Sommercamp

Oplev fællesskabet sammen med andre unge fra 6.-8. klasse, når vi i begyndelsen af sommerferien byder velkommen på sommercampen 2020. Du bor med nogle på din egen alder og oplever efterskolelivet i 4 døgn fyldt med aktiviteter. Ved tilmelding melder du dig på et profilfag, men du vil også få mulighed for at afprøve andre fag i løbet af campen.

Dato: 29. juni - 3. juli 2020

Sted: Himmerlands Ungdomsskole

Arrangør: Himmerlands Ungdomsskole

Camp Korinth 2020

Vi byder på fem dage fyldt med spændende aktiviteter og oplevelser i det fri, som du sent vil glemme.

Dato: 29. juni - 3. juli 2020

Sted: Korinth Efterskole

Arrangør: Korinth Efterskole

Friluftscamp 2020

Oplev efterskolelivet fra soveposen, fra trætoppen, fra kajakken, ved lejrbålet. Tre dage med fuldt knald på hygge, udeliv og inspiration til at vælge efterskole.

Dato: 29. juni - 1. juli 2020

Sted: Rønde Efterskole

Arrangør: Rønde Efterskole

Camp for Bedsteforældre+Børnebørn

Få nogle aktive dage sammen med dine børnebørn. Tre dage med hygge, bevægelse, sjov og ballade. Der er aktiviteter sammen, og der er aktiviteter hvor børn og bedsteforældre er hver for sig.

Dato: 1. - 3. juli 2020

Fodbold Camp

Fodbold på den fede måde for både drenge og piger. Tre dage med masser af bold, hygge og sammenhold. Træning som de professionelle med flere daglige træningspas. Du tester dig selv med Playertek, hvor du får målt dine præstationer på fodboldbanen digitalt.

Dato: 6. - 8. juli 2020

ØE Sommer Camp

ØE Sommer Camp er tre dage fuld af aktiviteter, oplevelser, fællesskab og grin. Hvad siger du f.eks til at prøve kræfter med: Stortrampolin og Airtrack Vandaktiviteter Bueskydning Vandgames Boldspil Kajak Adventure MTB Klatring Se film "Out of your comfort zone" Bålmad

Dato: 6. - 8. juli 2020

Venø Camp

Har du mod på en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen og Kunstlinjen, så er Venø Camp noget for dig! Oplev noget af hverdagen på en efterskole, og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.

Dato: 9. - 11. oktober 2020

Sted: Venø Efterskole

Arrangør: Venø Efterskole

Prøv et døgn på efterskole

Er man imellem 10 og 16 år og endnu ikke besluttet sig for, om et år på efterskole kunne være noget, har man nu mulighed for at prøve et døgn på Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle helt gratis. Oplev stemningen på en efterskole, hvor du bliver indkvarteret sammen med skolens nuværende elever og derfor kommer ganske tæt på, hvad det hele handler om.

Dato: 24. - 25. oktober 2020

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design