I sommerferien kan du få en uges forsmag på, hvordan det er at være elev på Brejning Efterskole.

Det bliver en uge med:

Rigtigt efterskoleliv: Udover undervisning og fritid består efterskolelivet også af morgenløb, morgensamling, rengøring og køkkentjans.

Linjefag og valgfag: På efterskolen har vi fem linjer og en masse valgfag. Du får mulighed for at afprøve noget af det bedste.

Natur og friluftsliv: Vi bruger naturen til såvel aktiviteter som undervisning, linjefag, overnatning og valgfag.

Ægte ansvar: Du får lov at prøve kræfter med projektfag og selv være med til at planlægge noget af BE Camp – ligesom vores elever selv er med til at forme deres efterskoleår.

Masser af efterskoleaktiviteter: Kontaktgruppeturnering, lejrbål, natløb og meget mere!

Om kurset

Dato: 30. juni - 5. juli 2019