Går du i 7. 8. eller 9. klasse vil vi gerne se dig på Venø!
Hvert år i den første weekend i efterårferien holder vi Venø Camp – en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen eller Kunst & Design.

Ved tilmelding vælger du en af vores 4 linjer, som du beskæftiger dig med på campen.
Du vælger også en aktivitet som et "ekstra valgfag" som du har i løbet af campen, og så er der ellers fuld fart på programmet fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Du bor på værelse med de andre Camp-elever og prøver noget af alt det spændende, der foregår på Venø Efterskole. Om aftenen er der fælles-hygge med aktiviteter både ude og inde.

Oplev noget af hverdagen på en efterskole og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.
Du får en fantastisk oplevelse – og du må gerne tage en ven med!

Tidspunkt: 11 - 13 oktober i efterårsferien, ankomst fredag kl. 16.30 – søndag er forældrene velkommen med en færge kl. 11.30 til afslutning og en let frokost.
Pris: Venø Campen koster 400 kr. og opkræves kort før Camp start

Om kurset